- Haberler
- Asayiş
- Kadın cinayetine kurban giden annenin kızı konuştu: 'Annem sadece hayatını bize adamıştı'
Kadın cinayetine kurban giden annenin kızı konuştu: 'Annem sadece hayatını bize adamıştı'
2 buçuk ay önce boşandığı eski eşi Ferdi A. (45) tarafından av tüfeğiyle öldürülen Şerife A.'nın (37) 18 yaşındaki kızı Şehrazat A. annesini öldüren babasının en ağır şekilde cezalandırılmasını isteyerek, 'Annem hayatını sadece bize adamıştı. Olayın sabahı hep birlikte evden çıktık ama eve annemsiz döndük' dedi.
Kardeşlerinin velayetini istiyor
Kendisinden küçük iki kardeşinin velayetini istediğini kaydeden Şehrazat A., "Kardeşlerim şu an benimle. Biz dört kardeşiz. Bir tane abim var o da ben de çalışıyoruz. Diğer iki kardeşim okuyorlar. Onlar benimle. Bende kalmasını istiyorum. Onların velayeti için her şeyi yapmaya hazırım. Kimseye de vermem" şeklinde konuştu.
Hiçbir kadın cinayeti suçsuz kalmamalı
Bir an önce babasının gerekli cezayı almasını istediğini söyleyen Şehrazat A., "Ben bir an önce ceza almasını istiyorum. Kadın cinayetleri sıkça görülen bir şey. Böyle şeyler neden oluyor onu da bilmiyorum. Suçsuz insanlara, illaki suçlu olanlar da vardır ama bunların cezası ölüm olamaz. Ben adalete güveniyorum. Adalet er ya da geç yerini bulacak. Hiçbir kadın cinayeti suçsuz kalmamalı. Hak eden hak ettiği cezayı en ağır şekilde almalı. Anneme bunu yaptığı için ben en ağır cezayı almasını istiyorum" şeklinde konuştu.
Bakmadan Geçme