İzmir'deki Muğlalılar Derneği'nde Karaöz dönemi

İzmir ilinde 1985 yılında kurulan Muğla İli Kültür ve Dayanışma Derneği genel kurulunda görev Mehmet Karaöz'e geçti. Göztepe'deki Muğla İli Kültür ve Dayanışma Derneğinin kendi binasında gerçekleşen olağanüstü genel kurul da mevcut başkan Adil Can, görevi işadamı Mehmet Karaöz'e devretti.   

  • 5065
İzmir'deki Muğlalılar Derneği'nde Karaöz dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir'deki Muğlalıları bir araya getirmek için 1985 yılında kurulan ve sırasıyla İsmail Hakkı Şakar'ın, Alper Kaptan'ın, Mehmet Oğuz'un, Yusuf Ziya Özçakır'ın, Esat Karaöz'ün ve Adil Can'ın görev yaptığı Muğla İli Kültür ve Dayanışma Derneğinde bu dönem görev Mehmet Karaöz'e verildi.
Mehmet Karaöz başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Yatağan'lı Avukat Tijen Karamil, Menteşe'li İzmir İnşaat Malzemeleri İmalatçıları ve Satıcıları Odası Başkanlığını yapan Cumhur Taşdelen, Yatağan'lı Öz Orman İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Hamiyet Boyacı, Milas'lı Mali Müşavir Özge Yılmaz, Bodrum'lu İşadamı Yaşar Yılmaz, Muğla'lı İşadamı Nazmi Baydur, Fethiye'li İşadamı Yunus Emre Yılmaz, Ula'lı Emlakçı Osman Tomak, Muğla'lı Bankacı Soner Uyar, Muğla'lı İşadamı Tuna Yılmaz yer aldı.
Yeni dönemde görev alacak olan Mehmet Karaöz yaptığı açıklamada, " Şimdiye kadar görev yapan tüm başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bizlerde yeni dönemde farkımızı fark ettirmek istiyoruz. Güzel çalışmalara imza atacağımızı umuyorum. Destek veren herkese teşekkürler" dedi. 
Haber Merkezi


  
 

Bakmadan Geçme