İzmir'de Seher'in Yaralanıp, Annesinin Öldürüldüğü Silahlı Saldırı Kamerada

İzmir'de meydana gelen trajik olayın güvenlik kamerası görüntüleri, dehşet verici anları gözler önüne serdi. Davut Yiğitsoy'un, dini nikahla birlikte yaşadığı Seher Genç'i tabancayla yaralayıp, aynı silahla annesi Aysel Genç'i öldürdüğü anlar, kamera kayıtlarında yer aldı.

  • 627

13 Mart'ta Karabağlar ilçesindeki Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre uyuşturucu kullanımı ve kıskançlık nedeniyle sık sık tartışan Davut Yiğitsoy ile Seher Genç arasındaki gerilim doruğa ulaştı. Olay günü, Seher Genç'in uyuşturucu madde içerikli bir kutu bulması sonucu yaşanan anlaşmazlık akşamüzeri şiddetli bir kavgaya dönüştü. Seher Genç, annesi Aysel Genç ile birlikte evden ayrılmak isterken, Davut Yiğitsoy tarafından vurularak ağır yaralandı. Ardından, aynı silahla Aysel Genç de başından vurularak hayatını kaybetti.

Davut Yiğitsoy, daha sonra olay yerinden kaçarak polis tarafından yakalandı. Mahkemede 'Kadına karşı canavarca hisle öldürme', 'Öldürmeye teşebbüs', 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti', 'Eziyet', ve 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından yargılanmaya başlandı.

Olayın güvenlik kamerası görüntülerinde ise Davut Yiğitsoy'un önce Seher Genç'e ateş ettiği, ardından annesi Aysel Genç'in de yanına gelip başından vurmak istediği, ancak silahın tutukluk yapması nedeniyle üçüncü denemesinde başarıyla ateş ettiği görülmekte.

Davut Yiğitsoy'un avukatı, müvekkilinin en ağır cezayı almasını talep ederken, bu acı olayın sadece müvekkilini ve annesini değil, tüm kadınları temsil ettiğini vurguladı. Olayla ilgili mahkeme süreci devam ediyor.

 

Bakmadan Geçme