İyi Partili Tosun, '14 Mayıs'ta demokrasi bayramını kutlayacağız'

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Ramazan Bayramı'nda memleketi Bodrum'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tosun, 'Bodrum'da herkes büyük bir heyecanla seçim gününü bekliyor. Milletimiz, değişim istiyor. Görünen o ki 14 Mayıs'ta bu kez demokrasi bayramını kutlayacağız' dedi. 

  • 400
İyi Partili Tosun, '14 Mayıs'ta demokrasi bayramını kutlayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarını Ramazan Bayramı’nda da sürdüren ve bayram boyunca Bodrum’da vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, bayramın ilk gününü ailesiyle birlikte Bodrum Mumcular Mahallesi Kemer Köyü’nde geçirdi.  Köy kahvesinde vatandaşlarla buluşan Tosun, Bodrum’un tarım bölgesi Karaova’daki üreticilerin sorunlarını dinledi. Millet İttifakının iktidarında, Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüştürülen tüm köylere tüzel kişiliklerinin iade edileceğini hatırlatan Tosun, kırsalda üretimin devamlılığını sağlayacak tedbirlerin derhal alınacağını anlattı. Çiftçiye mazot, gübre, yem, tohum ve elektrik destekleri verileceğini belirten İYİ Partili Tosun, “Çiftçi, bundan böyle üretirken devleti tam yanında görecek. Tarım faaliyetleri sübvanse edilecek. Tarımda gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yapılacak. Türkiye yeniden, tarımsal ürünleriyle kendi kendine yeten bir ülke olacak. Bodrumlu çiftçi bir ailenin çocuğu olarak size bunun sözünü veriyorum.” ifadelerini kullandı. 

İyi Partili Tosun, '14 Mayıs'ta demokrasi bayramını kutlayacağız'

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, bayramın ikinci ve üçüncü gününde de Bodrum’da esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Bodrum İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kumbahçe Mahallesi’nde vatandaşlarla bayramlaşan Tosun,  Cumhurbaşkanlığı seçimi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Milletvekili seçimi için kendi partisine oy istedi.

İyi Partili Tosun, '14 Mayıs'ta demokrasi bayramını kutlayacağız'

Mehmet Tosun, Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da Mumcular Pınarlıbelen Mahallesi Etrim mevkiinde düzenlenen festivale partilileriyle birlikte katıldı. Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Festivali’nde vatandaşlarla bir araya gelen Tosun, “Türkiye, bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara yönelik ortaya koyduğu vizyondan giderek uzaklaşıyor. Biz, Millet İttifakı olarak Türkiye’yi Anayasa, yasalar, kuvvetler ayrılığı, denge ve denetleme esasları çerçevesinde istişare ve uzlaşıyla yöneteceğimizi söylüyoruz. Türkiye 14 Mayıs’ta işte bunun kararını verecek. Tek adam mı, ortak akıl mı? Liyakat mı sadakat mi?” dedi.

İyi Partili Tosun, '14 Mayıs'ta demokrasi bayramını kutlayacağız'

“MİLLETİN UMUDU MİLLET İTTİFAKI”
“Milletin umudu, Millet İttifakı” diyen İYİ Partili Mehmet Tosun, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde herkesin iktidardan dert yandığını ve büyük bir heyecanla seçim gününü beklediğini söyleyerek, “14 Mayıs, kişilerin ya da partilerin seçimi olmayacak. 14 Mayıs’ta Türkiye’nin kaderi tayin edilecek. Bir yanda, tek adam rejimi, diğer yanda milletin egemenliği, bir yanda giderek ağırlaşan yoksulluk ve ekonomik krizler, diğer yanda krizleri çözmeye talip olan liyakatlı kadrolar. Türkiye, 14 Mayıs’ta en doğru kararı verecek.” dedi.
 

Bakmadan Geçme