İYİ Parti bayramlaşma programına yoğun katılım oldu

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. İlçe teşkilatında gerçekleşen törene yoğun katılım oldu.

  • 434
İYİ Parti bayramlaşma programına yoğun katılım oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayramlaşma etkinliği İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın politikaları başkanları, partililer ile 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayları Behçet Saatcı ve Ayfer İlhan Öçer’in katılımıyla gerçekleştirildi. Sohbet havasında geçen programda yaklaşan genel seçimler hakkında istişarelerde de bulunuldu. Milletvekili Adayı Saatcı, partililerle sohbet ederken; fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, “Ramazan Bayramı bayramlaşma törenini partimizde gerçekleştirdik. Aynı zamanda bugün 23 Nisan. Sabahtan da onun kutlamasını gerçekleştirdik. Partililerimizde bayramlaştık. Bayramlar kardeşlik, birlik ve beraberliktir. İnşallah bu ülkeyi ayrıştırmayacağız. Bu ülkeyi birleştirmek için buradayız. Herkesin bayramı kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Milletvekili Adayı Saatcı ise, “Bugün Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü. İki bayramı beraber idrak ediyoruz. Bir tanesi milli diğeri ise dini bayramımız. İkisi de kutlu olsun. İslam dininde en zor ibadetlerden biri olan oruç ibadetini yerine getirdik. Dualarımızı ettik. Yasama, yürütme ve yargının etkisi çok fazla olmayan bir dönemdeyiz. Sadece başkanlık sisteminin getirmiş olduğu etkiler var. Herhangi bir yasama görevi de ifade edilemiyor. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra İYİ Parti ve içinde bulunulan ittifakın ifade ettiği gibi yasamanın, yürütmenin, yargının birbirini kontrol edebilen hale geldiği, Atatürk’ün kurduğu 1923 yılındaki fabrika ayarlarına dönmesine vesile olacak bir akşam olarak düşünüyoruz. Artık tıkanan, yürümeyen bu sistemin açılması için kurucu liderimizin işaret ettiği noktaya Türkiye’nin tekrar geri dönmesi gerekiyor” dedi.

İYİ Parti bayramlaşma programına yoğun katılım oldu

Bakmadan Geçme