• Haberler
  • Güncel
  • İthal ürün marketi 'GUSTOOM' Fethiye'de hizmete açıldı

İthal ürün marketi 'GUSTOOM' Fethiye'de hizmete açıldı

Fethiye'de Fırat Çatal ve Ege Öztürk ortaklığında kurulan 'GUSTOOM' isimli ithal marketin açılışı gerçekleşti. Market, et, balık ve benzeri birçok ithal ürünü müşterilerine sunarken, bünyesinde bulunan kafe kısmıyla da farklı tatlar deneyimleme imkânı sağlıyor.

  • 2708

İthal ürün marketi 'GUSTOOM' Fethiye'de hizmete açıldı

Fethiye'de ithal ürünlerin bulunabildiği yeni bir market, Fırat Çatal ve Ege Öztürk'ün ortaklığında hizmete girdi. "GUSTOOM" isimli bu market, geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. GUSTOOM, özellikle et ve balık ürünleri başta olmak üzere birçok ithal ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor. GUSTOOM, kaliteli ürünleri ve geniş yelpazesiyle Fethiye'de yeni bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor. Et ve balık ürünlerinin yanı sıra, farklı lezzetler de raflarda yerini almış durumda. Marketin açılışında konuşan Fırat Çatal ve Ege Öztürk, Fethiye halkının çeşitli ürünlere kolayca ulaşabilmesini amaçladıklarını belirttiler.

İthal ürün marketi 'GUSTOOM' Fethiye'de hizmete açıldı

Açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, iş insanları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İthal ürün marketi 'GUSTOOM' Fethiye'de hizmete açıldı

“Fethiye'ye Yenilikçi Ve Kaliteli Bir Hizmet Getirdik”
Marketin ortaklarından Fırat Çatal, GUSTOOM'un sadece bir market değil, aynı zamanda bir yaşam alanı olduğunu belirterek, açılışa gelen tüm misafirlere teşekkür etti. Çatal, "İki çocukluk arkadaşı olarak yeni bir girişime atıldık. Yaklaşık 5 aydır uğraşıyoruz. Fethiye’de olmayan bir konsepti sizlerle buluşturduk. Amacımız, Fethiye'ye yenilikçi ve kaliteli bir hizmet getirmek," ifadelerini kullandı.

İthal ürün marketi 'GUSTOOM' Fethiye'de hizmete açıldı

“Bir Markanın Doğuşuna Tanıklık Ediyoruz”
 Marketin ortaklarından Ege Öztürk ise katılan herkese teşekkür ederek, “Bazen bizim hayallerimiz dışarıdan çok büyük görünebiliyor ama insan hayal etmeden de yaşamıyor. Burada bir mekan açılışından çok bir markanın doğuşuna tanıklık ediyoruz” şeklinde konuştu.

İthal ürün marketi 'GUSTOOM' Fethiye'de hizmete açıldı

“Mağazalar Fethiye’ye Yapılan Bir Yatırımdır”
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ise, "İki genç arkadaşa ve çalışanlara hayırlı olsun. Bu tür mağazalar Fethiye’ye yapılan bir yatırımdır. Fethiye’de olmayan bir şey yaptılar. Belki de ileride zincir mağaza oluşturacaklar. Başarılar diliyorum" dedi.

İthal ürün marketi 'GUSTOOM' Fethiye'de hizmete açıldıİthal ürün marketi 'GUSTOOM' Fethiye'de hizmete açıldıİthal ürün marketi 'GUSTOOM' Fethiye'de hizmete açıldıİthal ürün marketi 'GUSTOOM' Fethiye'de hizmete açıldı

 

Bakmadan Geçme