• Haberler
  • Güncel
  • İthal ürün marketi GUSTOOM Fethiye'de fark yaratıyor

İthal ürün marketi GUSTOOM Fethiye'de fark yaratıyor

Fethiye'de yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışı taşıyan, Fırat Çatal ve Ege Öztürk ortaklığında kurulan GUSTOOM Market geniş ürün yelpazesiyle yeni bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

  • 2992

Et ve balık ürünlerinin yanı sıra farklı yöresel peynirler, salça ve benzeri ürünlerin raflarda yerini aldığını söyleyen İşletme ortaklarından Ege Öztürk, teknelere villalara, otellere ve restoranlara toptan dağıtım ve tedarik sağladıklarını belirterek, balık gibi ürünleri pişirme hizmeti verdiklerini de kaydetti.  

 

İthal ürün marketi GUSTOOM Fethiye'de fark yaratıyor

 

Ege Öztürk, “Fethiye’ye yakışır bir mekân yapmak için yola çıktık. Bu kapsamda da halkımızın zor erişebileceği, her yerde erişemeyeceği ürünler konusunda titiz bir çalışma yürütüyoruz. Ürün portföyümüz çok geniş, burada balık grubundan et grubuna, atıştırmalık olsun temel gıda olsun birçok ürün grubunda hizmet gösteriyoruz. Bu kapsamda da halkımızın teveccühü ile birlikte iyi bir süreç yöneteceğimizi düşünüyorum. 

 

İthal ürün marketi GUSTOOM Fethiye'de fark yaratıyor

 

Yaklaşık 2 hafta önce açılış yaptık. Öncelikle açılışımıza katılan Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’ya, Oda Başkanlarımıza, Eski vekillerimize, müşterilerimize, halkımıza ve ailelerimize teşekkür ediyoruz. Bu süreçten sonra iyice bir hareketlenme yaşandığını söyleyebilirim. Her ne kadar şu an sezon Fethiye açısından durgun ilerlese de yavaş yavaş her sektörde de hareketleneceğini düşünüyoruz. Bizde bu kapsamda elimizden gelenin en iyisini yapmak için yola çıktık. Biz burada perakendesi güçlü bir mağaza yaratmaya çalıştık. Fakat diğer yandan hem toptan hem tedarik süreçlerini yürütüyoruz. Otellere, restoranlara tedarik hizmeti sağlıyoruz.” Dedi.

İthal ürün marketi GUSTOOM Fethiye'de fark yaratıyor

Bakmadan Geçme