İSTİFA EDEN GÖKMEN, 'BEN BU GÖREVE TALİBİM' DEDİ 

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ederek, 'Ben bu göreve talibim' dedi

  • 1275
İSTİFA EDEN GÖKMEN, 'BEN BU GÖREVE TALİBİM' DEDİ 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ederek, “Ben bu göreve talibim” dedi. 

1991 yılında Musa Gökbel’den beri Bodrum’un milletvekili çıkaramadığına vurgu yapan Gökmen, “Muğla’nın en büyük ilçesi olmamıza rağmen meclise herhangi bir temsilci gönderememişiz. Ben bu göreve talibim” diye konuştu. 

Gökmen, üç yılı aşkın süredir AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevini sürdürüyordu. 

 “Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum”

Osman Gökmen, yaptığı açıklamada, “Bu bir bitme değil, tam tersine başlamadır” diyerek, tüm Bodrumlulardan destek beklediğini söyledi. 

Gökmen şöyle konuştu: 

“Bu görev için bize yetki veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere,  herkese teşekkür ediyorum. Bu görevler, bizim için verilmiş görevlerdir. Bu bir bitme değil, tam tersine başlamadır. İstifa edilip bu gibi görevlere aday olurken bir takım söylentiler olur. Arkadaşlar bu konu, hiçbir şekilde bir görevden alma değil tam tersine bizim yakamıza takılmış büyük bir madalyadır. Çünkü bizde diğer siyasi partiler gibi bir görevdeyken diğer göreve aday adayı olunamaz. Tamamıyla genel merkezin izin vermesiyle istifa edilebilir ve aday adayı olunabilir.  

1991 yılında Musa Gökbel’den bu yana Bodrum’dan milletvekili çıkmamış. Muğla’nın en büyük ilçesi olmamıza rağmen meclise herhangi bir temsilci gönderememişiz. Ben bu göreve talibim. Tüm Bodrumluların desteklerini bekliyorum. Görev sürem boyunca kırdığımız, üzdüğümüz insanlar varsa hepsinden teker teker özür diliyorum. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum. Aynı şekilde benim de kimsenin üzerinde hakkım varsa sonuna kadar helal olsun.”
 

Bakmadan Geçme