İSMAİL BAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede 33 yıldan bu yana başkanlık görevini yürüten İsmail Başoğlu güven tazeledi.

  • 1491
İSMAİL BAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aymes Hotel’de düzenlenen genel kurula Aydın Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, oda başkanları, kooperatif yöneticileri, esnaflar ve üyeler katıldı. 
Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu yaptığı açılış konuşmasında, “1,5 yıl önce bir genel kurul yapmıştık ancak genel merkezimizin almış olduğu karar sonucunda yeniden genel kurul yapmamız ve ana sözleşmemizin yenilenmesi gerektiği bildirildi. Kongre öncesinde sizlere, posta yoluyla 2 bin 890 tane gündemi ve yeri belirten davetiye gönderdim. Fakat arkadaşlarımız ellerine davetiyelerin ulaşmadığını söylediler. İlgilileri aradım. Yaşanan bu aksaklıktan dolayı özür diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı.  
Konuşmanın ardından divan belirlendi. Divan başkanlığına Aydın Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç seçilirken, kâtip üyeliklere de Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar getirildiler.
Daha sonra yönetim ve denetim kurulu çalışma raporları, bilanço ile gelir gider tabloları okundu. Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, 2022 yılında 297 milyon TL kredi kullandırdıklarını belirtirken; 140 öğrenciye de burs imkânı sağladıklarını söyledi.
 

İSMAİL BAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
İSMAİL BAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
İSMAİL BAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
İSMAİL BAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
İSMAİL BAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Bakmadan Geçme