İsmail Balaban ile Seyirci Arasında Tartışma Çıktı

Başpehlivan İsmail Balaban final müsabakasının ardından kendisine koşturup fotoğraf çektirmek isteyen bir seyirci ile uzun süre tartıştı.

  • 18707

Seydikemer Seki'de düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri başpehlivanı İsmail Balaban oldu. Balaban final müsabakasının ardından kendisine koşturup fotoğraf çektirmek isteyen bir seyirci ile uzun süre tartıştı. 

Seydikemer İlçesi Seki Çayırı’nda dün gerçekleştirilen güreşlerin Başpehlivanlık mücadelesi İsmail Balaban ile Enes Doğan arasında geçti. Yaklaşık 10 dakika sonucunda İsmail Balaban, Enes Doğan’ı yenmeyi başardı. Yorgun şekilde terini peçeteyle silmeye çalışan İsmail Balaban’la fotoğraf çektirmek isteyen bir seyirci kendisine sarılınca İsmail Balaban tepki gösterdi. “Beklemenin adabı vardır, benim nabzım şuan 200, ne fotoğrafmış, insan saygılı olur” diyen Balaban’a seyirci “Biz seyirciyiz, sen sporcusun, tabiki çekineceksin” diye cevap verince ortam dahada gerildi. Balaban “Sen beni satın mı aldın kardeşim, ben nefes alamıyorum, hangi sporda var böyle” dedi. Balaban’ı diğer seyirciler ve güreşçiler sakinleştirdi. 

Bakmadan Geçme