İslam Memiş'ten Kritik Uyarı: Altın ve Dolar Sahipleri 2 Mayıs Cuma Gününe Dikkat!
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni haftaya yönelik önemli piyasa analizlerini yatırımcılarla paylaştı. Özellikle gram altın, dolar kuru, Bitcoin ve Borsa İstanbul gibi alanlara dair öngörüler sunan Memiş, 2 Mayıs 2025 Cuma günü açıklanacak olan ABD tarım dışı istihdam verisinin piyasalar üzerinde sert etkiler yaratabileceği uyarısında bulundu.
Tarım dışı istihdam verisi, Amerikan ekonomisinin nabzını tutan en kritik göstergelerden biri olarak biliniyor. Bu verinin, FED’in faiz politikası üzerinde belirleyici etkileri olabileceği de unutulmamalı.
Bu haber yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Burada yer alan analiz ve öngörüler, finansal bilgilendirme amacıyla paylaşılmıştır. Her yatırımcının kendi araştırmasını yaparak karar vermesi tavsiye edilir.
-
İslam Memiş 2 Mayıs yorumu
-
gram altın ne olur
-
dolar 39 TL olur mu
-
tarım dışı istihdam verisi etkisi
-
2 Mayıs 2025 piyasa analizi
-
altın düşer mi
-
Bitcoin tahmini
-
Borsa İstanbul yorumları
-
dolar yatırım aracı mı
-
ons altın fiyatları
-
gümüş ne kadar ola
Bakmadan Geçme
Muğla'dan su ürünleri ihracatı 9 ayda 630 milyon 901 bin dolara ulaştı
ADM Elektrik, 'Enerjimiz Muhtarlarımızla' buluşmalarında muhtarlarla bir araya geldi
Fethiye Akmaz Halk Plajı Sezonu Misafirleriyle Kapattı
Fethiyeli sanatçı Soner Olgun son yolculuğuna uğurlandı
Menteşe’de 9’uncu Tarhana Festivali gerçekleştirildi
Başkan Akdenizli: 'Muhtarlarımız Devletimizle Milletimiz Arasındaki En Güçlü Gönül Köprüsüdür'