İş İnsanları Derneğinden Yaza Merhaba Etkinliği

Bodrum İş İnsanları Derneği 21 Haziran Çarşamba günü dernek binasında, Yaza Merhaba etkinliği düzenledi.

  • 375
İş İnsanları Derneğinden Yaza Merhaba Etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Akkaya da etkinlikte hazır bulundu. Başkan Kocadon İş İnsanları Derneği’ne davetlerinden dolayı teşekkür ederken, dernek yöneticilerine başarılı çalışmalarının devamını diledi. Cumhuriyet Mahallesi'ndeki dernek merkezinde düzenlenen geceye Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Akkaya, basın mensupları ve iş insanları katıldı.

Etkinlikte Türkiye’nin yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech’in derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’ tanıtıldı. 'Cere' isimli yapay zeka, davetin başında misafirlere kısa bir açılış konuşması yaptı ardından kendine yöneltilen soruları yanıtladı.

Gecede bu yıl branşlarında büyük başarılara imza atan 3 spor kulübüne de Bodrum'a yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi. Basketbol'da süper lige çıkan Çağdaş Bodrumspor takımı adına plaketi Caner Ercan ve Hakan Çorakçı, futbolda süper lig şansını son maçta kaybeden Bodrumspor adına Nihal Ermiş ve Ayşen Kılıç Bozan ve Kadınlar hentbol süper liginde ilçemize başarıyla temsil eden ve bu yıl Türkiye Kupasını kazanan Yalıkavak Spor Kulübü adına plaketi genç sporcularla geceye katılan Başkan Mehmet Esen aldı. Başkan Kocadon da gecede genç sporcuları tebrik ederek bu başarıların kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Bakmadan Geçme