İnşaat Mühendislerinden Karaca'ya ziyaret

Fethiye İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Kaya ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundu. Aynı zamanda EKİP-Ekonomik Kalkınma İstihdam Proje Grubu Kurucu Başkanı Durmuş Çelen de Karaca'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

  • 1427
İnşaat Mühendislerinden Karaca'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarete yönetim kurulu üyelerinden Engin Kayserili, Serdar Ahmetoğlu, Esin Özden Doğan, Levent Çimen de katılım sağladı. Karaca, göreve yeni seçilen Başkan Hüseyin Kaya ve yönetimini tebrik etti. Çalışmalarında ve yapacakları projelerde Kaya ve ekibine başarılar dileyen Karaca, Fethiye Belediyesi ile STK’ların işbirliği içerisinde çalıştığını ve bu çalışmanın aynı şekilde İMO ile de devam edeceğini belirtti. Fethiye İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Kaya ise, işbirliği konusunda görüşlerini Karaca ile paylaştı. 
Karaca’yı tebrik ettiler
Aynı zamanda EKİP-Ekonomik Kalkınma İstihdam Proje Grubu Kurucu Başkanı Durmuş Çelen de Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Çelen işbirliği içerisinde çalışmak istediklerini söyleyerek, Fethiye’de yapılan projelerden dolayı Karaca’yı tebrik etti.

Bakmadan Geçme