İncirköy Camii Cuma Günü Açılıyor

Fethiye Belediyesi tarafından İncirköy mahallesinde yapımı tamamlanan İncirköy Cami 23 Şubat 2024 Cuma günü hizmete giriyor.

  • 642

Geçen yıl Haziran ayında temeli atılan İncirköy camiinin yapımı sadece 9 ayda tamamlandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya bölge halkından gelen talepler doğrultusunda yapımına başlanan İncirköy camiinde aynı anda 350 kişi ibadet edebilecek.

İncirköy muhtarı Orhan Orhon, “Köyümüzün zaruri ihtiyacı olan camiinin yapımı için Fethiye Belediyesi’ne başvurmuştuk. Başkanımız Alim Karaca konuya hemen gerekli hassasiyeti gösterdi. Köyümüz halkından Ramazan Türkoğlu ve eşi, caminin arsasını bu iş için bağışladılar. Çok kısa süre içinde camiimiz hizmete hazır hale geldi. Emeği geçen, en ufak katkısı olan herkese İncirköy halkı adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da konuya ilişkin olarak; “Halkımızın taleplerini emir olarak kabul ediyor ve imkanlarımız ölçüsünde her mahalleye hizmet götürmeye çalışıyoruz. İncirköy’den de böyle bir talep gelince, arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik ve onlar da çok kısa sürede camiiyi hizmete hazır hale getirdiler. Camiinin maliyeti 3 milyon TL’nin üzerinde bir rakamı buldu. Fakat bu tür hizmetler için rakamların hiçbir önemi olamaz. Önemli olan, halkımızın çok önemli bir ihtiyacının giderilmesidir. 23 Şubat 2024 Cuma günü saat: 14.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine tüm halkımızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme