İlksen Kuttekin ve Kutay Yokuşlu Fethiyespor'da 

3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, transferlerini sürdürüyor. Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde forma giyen 20 yaşındaki kaleci İlksen Kuttekin ve Altay'da forma giyen genç stoper Kutay Yokuşlu ile kiralık olarak anlaştı. 

  • 3183
İlksen Kuttekin ve Kutay Yokuşlu Fethiyespor'da 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, transferlerini sürdürüyor. Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nde forma giyen 20 yaşındaki kaleci İlksen Kuttekin ve Altay’da forma giyen genç stoper Kutay Yokuşlu ile kiralık olarak anlaştı. 

Yeni sezon öncesi takıma takviyelerde bulunan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yönetimi, Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nde forma giyen genç kaleci İlksen Kuttekin ve Altay’da forma giyen 20 yaşındaki stoper Kutay Yokuşlu ile kiralık olarak anlaştı. İlksen Kuttekin geçtiğimiz sezonu 2. Lig ekiplerinden Hacettepespor’da kiralık olarak geçirmişti. Öte yandan lacivert beyazlılar daha önce Burak Taşdemir, Berkay Öztuvan, Bülent Kalecikli, Emre Tekin Pınar, Murat Şimşek’i kadrosuna katarken; altyapıdan Yasin Uzunoğlu ile de profesyonel sözleşme imzalamıştı. 

Her iki oyuncu da Fethiyespor’a faydalı olmak istediklerini dile getirdiler. 

 


 

Bakmadan Geçme