İLÇE BAŞKANLARINA YETKİ BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Memleket Partisi Muğla İl Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıda yeni kurulan Seydikemer, Köyceğiz, Ortaca ve Yatağan ilçe başkanlarına yetki belgeleri takdim edildi. Programda ayrıca Memleket Partisi Muğla Milletvekili Aday Adaylarının da tanıtımı yapıldı. 

  • 836

Muğla genelinde 12 ilçede örgütlendiklerini belirten Memleket Partisi Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek, Kavaklıdere’de ise teşkilatlanmanın en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, milletvekili aday adayları ve partililerin katıldığı toplantıda Seydikemer İlçe Başkanı Sinan Demir, Köyceğiz İlçe Başkanı Halil İbrahim Avcı, Ortaca İlçe Başkanı Durmuş Yılmaz ve Yatağan İlçe Başkanı Özkan Küçük’ün yetki belgeleri İl Başkanı Şimşek tarafından takdim edildi. 
Memleket Partisi Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek daha sonra Memleket Partisi 28. dönem Muğla Milletvekili Aday Adayları İbrahim Şimşek, Canan Karaosmanoğlu, İsmail Ünsal Tırban, Subutay Akça, Yusufcan Yoldaş Kaya, Ümit İftar, Osman Kurtuluş, Süleyman Dinçberk, Tuğçe Yezdan Bülbül, Muhammet Çabuk, Buse Tokaç, Necdet Efe Tuncay, Efe Kadir Kazık, Muhammet Ali Acar’ın tanıtımını gerçekleştirdi. 
Program sonunda açıklamada bulunan Memleket Partisi Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek, “Seydikemer, Köyceğiz, Ortaca ve Yatağan ilçelerinde görevlendirmelerimizi; Cumhurbaşkanlığı imza süreci öncesinde belirlemiştik. Muğla genelinde 12 ilçemizde teşkilatlanma çalışmalarımızı sona erdirdik. Kavaklıdere’nin de en kısa zamanda kuruluşunu tamamlayacağız” dedi. 
Genel seçimlerde Muğla olarak hedeflerini açıklayan İl Başkanı Şimşek, “Biz yeni kurulmuş bir partiyiz. Son dönemlerde yapılan anketlere partimizin oyu yüzde 11, genel başkanımızın Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki oy oranı ise yüzde 16-17 aralığında olduğu görülüyor. Bizler genel başkanımıza ve ilkelerimize güvenerek bu yola çıktık. Kimseden korkumuz veya gizlediğimiz bir şey yok. İçinde bulunduğumuz süreçte bu kampanyayı daha yükseklere taşıyacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme