İl Başkanı Akça, 'Yerel seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum'

Ak Parti, Muğla'da belediye başkan adaylarını belirlemek için düzenlediği temayül yoklaması başladı. Programda konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, 'Yerel seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

  • 461

Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru süreci sona eren Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Muğla İl Başkanlığında temayül yoklaması bugün başladı. Programda açıklama yapan AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, “Yerel seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“Elektronik ortamda temayül yoklaması yapılacaktır”
Konuşmasına devam eden Akça, “Partimizin temayül yoklaması geçmişten bugüne kadar aday belirlemede kriterlerden sadece bir tanesi. Bugün de tüm Türkiye’de eşzamanlı bir şekilde saat 10.00’da başlayıp 16.00’da elektronik ortamda temayül yoklaması yapılacaktır. Aday belirlemede ana kademe yönetimleri, ilçelerin gençlik ve kadın kolları ve mahalle başkanları mevcut aday adaylarından ya da kendi istedikleri bir adayı yazarak temayülde oy kullanacaktır. Yerel seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gayet katılımı yüksek demokratik bir şekilde devam ediyor. Dün Milas’ta bir teşkilat yemeğimize 3-4 bin kişilik katılım vardı. Bugün de son derece katılımı yüksek ve dostane demokratik bir ortamda teşkilatımız oylarını kullanıyorlar. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme