Huzurevi sakinlerine Anneler Günü kahvaltısı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Abide - H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı tarafından 14 Mayıs Anneler Günü için huzurevinde kalan yaşlılara kahvaltı düzenlendi.

  • 594
Huzurevi sakinlerine Anneler Günü kahvaltısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir Belediyesi Abide - H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı tarafından 14 Mayıs Anneler Günü için Abide- Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılar için kahvaltı etkinliği düzenlendi. 

Düzenlenen etkinliğe katılan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı,  "Bu anlamlı günde bizleri bir araya getiren Abide - H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı'nın değerli yönetimine teşekkür ediyorum. Yarının anneleri, bugünün anneleri olarak hepinizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Bizlere bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da maddi manevi her türlü desteği sunan Hatice Hanım'a, değerli yönetimine de katkıları için ayrıca teşekkür ediyorum. Huzurevimizde bugüne kadar olduğu gibi, her türlü desteği, her türlü imkanı bize sunan geçmişlerinize teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinlikte konuşan Abide-Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Başkanı Hatice Güleç şunları söyledi: 

"Kahvaltı etkinliğimize hepiniz hoşgeldiniz. Bugün burada ayrıca Nisan ayında vefat haberi ile derinden sarsıldığımız, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik Tıbbi Bilişim dalının kurucusu olan meslek yaşamında başarılı çalışmaları nedeniyle defalarca plaketle onurlandırılan aynı zamanda vakfımızın kurucusu Hasan Nuri Öncüer'in damadı ve mütevelli heyet üyemiz olan Fikret İkiz Bey'i de saygı ve rahmetle anıyor, mekanının cennet olmasını diliyoruz. Katılımınız için hepinize teşekkür ederim."

Bakmadan Geçme