Hülya hemşireyi 11 bıçak darbesiyle öldüren kocasına ağırlaştırılmış müebbet
Hülya hemşireyi 11 bıçak darbesiyle öldürülen kocasına ağırlaştırılmış müebbet 3 çocuğunun annesi olan Hülya hemşireyi başında soda şişesi kırdıktan sonra 11 yerinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı karar duruşmasında, eşinin sadakatsiz ve agresif tavırlarının olayın yaşanmasına neden olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti sanığa eşi kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası vererek indirime yer olmadığına karar verdi.

Duruşmaya verilen aranın ardından mahkeme heyeti kararı açıkladı. Sanık Murat Tortop’u ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptıran mahkeme, iyi hal ve haksız tahrik gibi hiçbir indirime yer olmadığına karar verdi.
Mahkeme heyetinin kararının ardından Hülya Tortop’un duruşma salonundaki yakınlarının “Yaşasın Türk adaleti” diyerek gözyaşlarına hakim olamaması ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme

Muğla’da hava sıcaklığı 4-6 derece artacak

Dolar kaç TL oldu, Euro ne kadar? 6 Temmuz Pazar

Kurumsal hayatın stresini hobisiyle atıyor

6 Temmuz 2025 altın fiyatlarında son durum

Türkiye'de yapılmayanı Uludağ eteklerinde deniyorlar dünyaya açılmayı hedefliyorlar

Tahliye iddiasında sahte imza: Kadın gözyaşları içinde eşyalarıyla sokakta