• Haberler
  • Spor
  • Hokeyde Cumhuriyet Ortaokulu 3 puanla başladı

Hokeyde Cumhuriyet Ortaokulu 3 puanla başladı

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu Hokey'de İstanbul Arnavutköy Şeyh Şamil Ortaokulu'nu Okul Sporları Hokey Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası finallerinde 2-1 lik skorla yenerek Türkiye Şampiyonasına 3 puanla başladı.

  • 618

Maça tutuk başlayan Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu 1-0 geriye düştü. Ardından 2. periyotta Hülya Nur Pak’ın penaltı ve kornerden attığı 2 gol ile 2-1 öne geçen Menteşe temsilcisi skoru maçın sonuna kadar koruyarak Kırklareli’nde ki Türkiye Şampiyonası Finallerine 3 puan ile başladı.

Hokey takım Antrenör Serkan Şen” Burada favori değiliz. Bir sürpriz yapabilir miyiz diye mücadelemize devam edeceğiz, Muğla Hokeyi her kategoride iddialıdır eksik oyuncularla gelsek te sporcularımız her zaman Muğla için saha da adeta savaşıp maçları kazanmasını biliyorlar “ diye konuştu.

Hokeyde Cumhuriyet Ortaokulu 3 puanla başladı
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!