Hikmet Selçuk Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda bölgenin saygın turizmcileri arasında yer alan Hikmet Selçuk, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

  • 1764

Amacının standart bir belediye başkanlığı olmadığını belirten AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Selçuk, asıl hedefinin hizmet olduğunu söyledi. Tüm belediye başkan aday adaylarına başarılar dileyen Aday Adayı Selçuk, siyasi partilerin bir hizmet üretmede bir araç olduğunu dile getirdi. Fethiye’de bazı şeylerin değişmesi gerektiğinin altını çizen Selçuk, önemli projelerin hayata geçirilmesinin yolunun iktidar partisinden geçtiğini aktardı. 

ZOR BİR KARAR VERDİM
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Selçuk yaptığı açıklamada, “İlk olarak 2004 yılında belediye meclis üyesi olarak seçilmiştim. O zaman siyasete AK Parti ile başladım. 2004’ten sonra bir süre ara verdim. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde tekrar belediye meclis üyesi oldum. Şimdi önümüzde yerel seçim var. Fethiye’ye şu zamana kadar yerelde birçok çalışma yapıldı. Fakat biz bazı yerlerdeki eksiklikleri tespit ettik. Bizler burada Fethiye için bir şeyler yapmaya uğraşacağız. Siyaset arenasında bir seviye atlamak adına aday adayı olmaya karar verdim. Partimden Fethiye’ye aday adaylığımı açıklamak için buradayım. Açıkçası çok zor bir karar verdim.  Çünkü aday adayı olmak biraz cesaret istiyor. Bu cesareti de kendimde toplamaya çalıştım ve topladım. Amacım standart bir belediye başkanlığı değil” dedi. 

SİYASİ PARTİLER BİR ARAÇTIR
Açıklamasını sürdüren Aday Adayı Selçuk, “Sonuçta siyasi partiler bir araçtır. Amacımız burada hizmetse, siyasi partilerin bir önemi yok. Ben hiçbir zaman ötekileştirme yapmadım ve yapmayacağım. Hiç kimse benden diğer siyasi partilerdeki aday adayı arkadaşlarımız hakkında bir şey duymayacaklar. Çünkü hepsine değer veriyorum, hepsi arkadaşım. Fethiye’de yaşayan insanlarız. Fethiye’de hep beraber yaşıyoruz. Birbirimize selam veriyoruz. Bugün mecliste de aday adayı arkadaşlarımla görüştüm. Onlara da hayırlı olsun temennilerimi ilettim. Fethiye’de bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Şu anki belediye başkanımızın da yaptığı çok güzel şeyler olabilir, vardır. Benim eleştirdiğim konularda var. Eksik yaptığı konular da var, bunları da eleştiriyoruz. Biz daha iyisini yapacağız düşüncesiyle yola çıkıyorum” ifadelerini kullandı. 

FETHİYE’Yİ GERİ KALMIŞLIĞINDAN KURTARMAK LAZIM
Selçuk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 
“Fethiye’de doğmuş, büyümüş bir insan olarak Fethiye için bir şeyler yapmalıyım. Fethiye’nin geri kalmışlığını kurtarmak lazım… Bu yalnız ve yalnızca iktidar partisi ile olur. Ben size körfezi temizleyeceğim desem böyle bir şeye demeye hakkım yok. Çünkü bu bizim için çok büyük bir proje. Onun için doğru şeylere parmak basmak istiyorum. Bir iş adamı kafasıyla, iş adamı gözüyle Fethiye’yi yönetmek istiyorum. Partim eğer beni gösterirse aday adayı olarak beni seçerlerse elimden geleni yapmaya çalışacağım. Bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Onlar benim arkadaşım, kardeşim, dostum. Bütün siyasi partiler için geçerlidir. Onlara da başarılar diliyorum. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Ailem ile eşim ile konuştuktan sonra bu zor göreve talip oldum. Aday adaylığı yalnız benim ile olacak bir iş değil bir ekip işidir. Belediye başkanının her şeyi yapmasını beklerseniz bu çok yanlış olur. Belediye meclis üyeleri, belediye personeli, profesyonel kadro bunların hepsi tıkır tıkır işlemesi lazım... Bizim onları koordine edecek bir ekip kurmamız gerekiyor. Yani bunun içinde belediye meclis üyeleri, siyasi kadrolar, danışmanlar var ama önemli olan organizasyonu sağlayıp iyi bir ekip ile işi dağıtmak diye düşünüyorum.”
 

Bakmadan Geçme