'Hakkımı Helal Etmiyorum' diyen Saatcı'ya yanıt Karaca'dan geldi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarının son gününde balık pazarı esnafı ile buluştuğu ziyarette'Ben burada hepinizi milyoner yaptım. Bu konuda hiç de mütevazı olmayacağım. Küçük bahanelere sığınarak, farklı siyasi görüşlere sahip olsa da bize sırt dönenlere hakkımı helal etmiyorum' şeklinde konuşmasına yanıt CHP Fethiye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Alim Karaca'dan geldi. 

  • 1067

Başkan Adayı Saatcı balık pazarı esnafı ile buluştuğu ziyarette, “Ben burada hepinizi milyoner yaptım. Bu konuda hiç de mütevazı olmayacağım. Küçük bahanelere sığınarak, farklı siyasi görüşlere sahip olsa da bize sırt dönenlere hakkımı helal etmiyorum. Görevde olduğum dönemde belediye meclisinde buranın ihalesinin 10 yıl olmasını söyledik. Diğer partilerin meclisteki temsilcileri önce 3 yıl dedi. Sonra 5 yıl dediler. AK Partili arkadaşların katkılarıyla süre 10 yıla çıktı. Bunun altını çizelim. Biz hiçbir zaman şaşmadık, Mendos ve Babadağ gibi dimdik durduk. Vefasızlıktan daha kötü bir şey yoktur. Sonra birçok arkadaşımız ihaleye girmesi için İstanbul’dan çıktılar geldiler ya da eli çantalı avukatlarını gönderdiler. Birinizin tezgahı başka yere geçti mi? Hayat esnafın hakkını savunmaktır, rantın peşinde koşmak değil. Ben sizin hizmetkarlığınızı yaptım yapmaya da devam edeceğim” ifadelerini kullandı. 
Saatcı’nın “Küçük bahanelere sığınarak, farklı siyasi görüşlere sahip olsa da bize sırt dönenlere hakkımı helal etmiyorum” sözleri tepki çekerken Başkan Adayı Alim Karaca, balık pazarında açıklamalarda bulundu.
CHP Fethiye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Biz herkesi kucaklıyoruz, kimseye sırtımızı dönmüyoruz arkadaşlar. Kim milyoner oldu olmadı onu bilemem ben. Biz 200 bin kişinin haklarını savunmaya devam ediyoruz. Yarından itibaren de halkımızın hakkını savunmaya devam edeceğiz. Herkes şunu bilsin ben milyonerler yaratmaya, bir yerleri vermeye ranta karşı olan bir insanım. Halkın rantı dışında bir şey düşünmüyorum. Hiçbir yandaşıma da hiçbir yeri vermeyeceğim. Bunu göreceksiniz”

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme