Güven Tazeleyen Seçim: Muğla Dişhekimleri Odası'nda Kazanan Birlik Oldu
Muğla'da adeta bir final heyecanına sahne olan Muğla Dişhekimleri Odası 15. Olağan Genel Kurulu, yüksek tempolu ve güçlü katılımla tamamlandı. Yeni hizmet binasında gerçekleşen 'karşılaşma', mesleki dayanışmanın zirve yaptığı, birlik ruhunun sahaya yansıdığı bir atmosferde oynandı.
Seçim sonrası kısa bir değerlendirme yapan Başkan Z. Doruk Alp, “Üyelerimiz için sahada olmaya, mesleğimizi daha ileri taşımak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Takım ruhuyla hareket ederek, Muğla’da diş hekimliğini hak ettiği seviyeye ulaştıracağız” dedi.
Bu önemli buluşma, sadece bir genel kurul değil; aynı zamanda birlik, beraberlik ve ortak hedefler doğrultusunda kenetlenmiş güçlü bir ekibin yeniden sahaya çıktığı anlamlı bir organizasyon olarak kayıtlara geçti.
Bakmadan Geçme
Marmaris'te Genç İklim Elçileri programı başladı
Fethiye’de Turizmde Durgunluk Esnafı Endişelendiriyor ‘Kış Daha Zor Geçebilir’
Muğla'da uygulamadan kaçarken polisi ve motosikletliyi yaraladı
Fethiye Belediyesi Halk Evlerinde Ödeme Sistemi Değişiyor
Türkiye’de ve Dünyada Bir İlk: İki Otizmli Deha ‘2BU’ Doğu ve Batı’yı Fethiye’de Buluşturuyor
Menteşe Belediyesi 'Gün Batımı' konserleri başlıyor