GÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİ

Yargıtay Eski Genel Sekreter Yardımcısı ve devletin çeşitli kademelerinde 36 yıl görev yaptıktan sonra ülkemizin cennet köşesinde emekliliğe karar veren Emekli Cumhuriyet Savcısı Ercan Yalçınkaya, bülbüllerin götürdüğü kırmızı güller arasında sultanlara layık düğün yaptı.

  • 4118
GÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göcek D- Resort Hotel’de Hicran Çalışır ile dünya evine giren Emekli Cumhuriyet Savcısı Ercan Yalçınkaya, ‘’Bu çok kısa sürede organize olan bir olay. Öncelikle Allah nasip etti. Düğünü yaptığımız yerin yanındaki restoranda akşam yemeğinde işte bizim yaşayacağımız yer burası diyerek karar verdik. Ve çok kısa süre içerisinde, arkadaşlarımız özellikle çok teşekkür ediyorum Sedat Akdağ Bey'e. Hemen bize seveceğimiz bir yuva buldu. Derhal yerleştik ve hemen de bir karar verdik ki bütün bunların hepsi yaklaşık bir buçuk aylık bir süre içerisinde oldu. Sağ olsun otel çok büyük bir ilgi ve alaka gösterdi. Düğün günümüz konusunda bize gereken hem rezervasyonda hem de bütün hazırlıklarda çok yardımcı oldular. Bir kez daha kalitenin bize ne olduğunu gösterdiler. Ben ayrıca emekli de oldum. Yaklaşık 36 yıllık fiili devlet memuru hayatıma son vererek yeni bir başlangıç yaptık. O bakımdan Göcek'in benim açımdan ayrı bir anlamı vardı. Gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum. Allah herkese de burada böyle bir yaşamı nasip etsin. Bu arada değerli büyüğüm, yıllardan beridir bizden hiç bir zaman elinden geleni esirgemeyen Sayın Eski Meclis Başkan Vekil’imiz Sadık Yakut başta olmak üzere, yine İbrahim Sungur Bey, kendisi çok kıymetli, değerli bir iş adamı ve dost bir insan. Ayrıca benim hâkimliğimden beri ilişkimizi hiç koparmadığımız Sayın Erdoğan Güney gibi yine birçok dostlarımız. Behçet Saatçı Bey özellikle bize ilk günden itibaren misafirliğini esirgemedi. Gerek nikâhımın organizasyonu gerek şahitlik olmak üzere elinden gelen hiç bir şeyi esirgemeyerek bizim burada kendimizi iyi hissetmemize yol açtı. Kendisi de ayrıca onurlandırdı. Yine çok değerli dostlar yine buradalar. Çok mutluyum. Yani Göcek'te olmak ayrı bir şey bir de bu özel günde dostlarımızın burada olması apayrı bir şey. Allah herkese yeni bir hayatta böyle bir şey nasip etsin. Ben herkese mutlaka; güzel bir söz var 'Gez Dünya'yı gör Konya'yı' diye ben birde buna 'Gez Dünya'yı ama mutlaka gör Göcek'i' eklemek istiyorum. Göcek'te olmaktan da ayrı bir keyif alıyorum.’’ dedi. Hicran Çalışır büyüleyici düğün ile ilgili, ‘’En güzel günüm herhâlde bugün. Hayatımdaki en güzel günlerden birisi. Çok mutluyum. Eşim Ercan Yalçınkaya’ya ve gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Organizasyonu yapan firmaya teşekkür ediyorum. Makyajcılarıma teşekkür ediyorum. Fotoğrafçılarımıza teşekkür ediyorum, kısacası herkese teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
                       7 Temmuz Perşembe günü Göcek D-Resort Hotel’de dünya evine giren Ercan-Hicran çiftine, 22. 23. ve 24. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Sadık Yakut, Eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, Akdağ Şirketler Grubu sahibi Sedat Akdağ, Göcek Son Belediye Başkanı Recep Şatır, Avukat Oğuz Akdemir, iş adamı İbrahim Sungur gibi birçok önemli devlet adamı, siyasetçi ve iş insanı eşlik etti. 
Düğün ile ilgili 22. 23. ve 24. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Sadık Yakut, ‘’ Düğüne öncelikle niye katıldık, Ercan Bey tam 34 senelik abilik-kardeşlik ilişkisi, hukuku olan bir arkadaşımız, kardeşimiz. Aynı zamanda hemşehriyiz. Ama hemşehrilikten öte abi-kardeşlik hukuku var, onun için buradayız. Kendisine mutluluklar diliyoruz. Tabi bizim toplumumuzda evlenmeler çok önemli. Hem gelenek göreneklerimiz hem de bir dini vecibenin yerine getirilmesi açısından da çok önemli. Ben kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah güzelliklere vesile olurlar. Zaten kendisi çok fedakâr, cefakâr ve arkadaş canlısı gerçekten. Bu herkes için söylenebilecek bir hadise değil ama bu konuda çokta fedakârlık yaparken kendisinden eksik eden bir arkadaşımız, kardeşim daha doğrusu. Ben mutluluklar diliyorum. Mekân çok güzel inşallah bir ömür boyu mutlu olurlar.’’ dedi. 
Akdağ Şirketler Grubu sahibi Sedat Akdağ, ''Bu güzel günde Ercan Bey'i yalnız bırakmak istemedik. Ercan Bey ve eşine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. İnşallah çok güzel bir düğün olacak.'' dedi.
Biz de SED Medya ailesi olarak Ercan Yalçınkaya’ya ve eşi Hicran Yalçınkaya’ya mutluluklar dileriz. 
GÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİGÜLLER İÇİNDE SULTANLARA LAYIK DÜĞÜN BÜYÜLEDİ

Bakmadan Geçme