GÜLER, 'İŞ HAYATIMDAKİ BAŞARIMI SİYASETE TAŞIMA KONUSUNDA KARARLIYIM'

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili aday adayı aynı zamanda 'Gizza Homes' markasının sahibi başarılı iş insanı Nezahat Güler, kendisinden ve aday süreci hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

  • 758
GÜLER, 'İŞ HAYATIMDAKİ BAŞARIMI SİYASETE TAŞIMA KONUSUNDA KARARLIYIM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlere Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Nezahat Güler, bu süreçle ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen soruları samimiyetle yanıtlayan Güler, Fethiye’den en az bir adayın çıkması gerektiğini belirterek, “İş hayatımdaki başarımı siyasete taşıma konusunda kararlıyım” dedi.
“İŞ HAYATIMDAKİ BAŞARIMI SİYASETE TAŞIMA KONUSUNDA KARARLIYIM”
Kendinden ve neden aday adayı olduğundan bahseden “Gizza Homes” markasının sahibi başarılı iş insanı Nezahat Güler “Öncelikle okutulmadığımı söylemek istiyorum. Çok azimli bir insanım dışardan açık öğretimden eğitim hayatımı tamamladım. Kişisel gelişim ve yabancı dil eğitimleri başta olmak üzere çeşitli, eğitimler aldım. Hayatım boyunca kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. 2013 yılında taksi şoförlüğü yaptım. Zor zamanlar geçirdim. 11 yıldır ise emlak sektöründe çalışmaktayım. 6 yıldır ise “Gizza Homes” olarak bilinen kendi kurduğum bir marka var. 6 yıldır da devam eden kendime ait bir firmam var. 18 gayrimenkul danışmanımla birlikte yolumuza devam ediyoruz. İş hayatımdaki başarımı ise siyasete taşıma konusunda kararlıyım. Kadınların biraz daha siyasetin içinde olmasını istediğim için CHP Muğla Milletvekili aday adayı oldum. Aynı zamanda Muğla ve Fethiye bölgelerine yararlı olabileceğimi düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“KADINA ŞİDDETE HAYIR DİYORUM”
Yapmak istediklerinden bahseden aday adayı Güler, “Kadına şiddete hayır diyorum. Bu konuda çeşitli çalışmalar yapacağım. Öldürülen ve şiddet gören kadınlar var. Ekonomik şartlardan dolayı da erkeklere bağlı olan kadınlar var. Bu konularda verimli çalışmalar yapma düşüncem var. Muğla bölgesinde kira ve ev fiyatlar çok yüksek bu konuyu meclise taşımak istiyorum. Daha da çok projem var” dedi.
“İNSANLARDAN OLUMLU TEPKİLER ALIYORUM”
Ziyaretlerim iyi şekilde gidiyor diyen Güler, “Ziyaretlerim iyi şekilde gidiyor. İnsanlardan olumlu tepkiler alıyorum. Beni destekleyip yapabileceğimi söylüyorlar. Muğla İl Başkanımız, Yatağan İl Başkanımız ve çeşitli ziyaretlerimiz oldu. Yakın zamanda Seydikemer’e de gideceğiz. Planlı birçok ziyaretimiz daha bulunuyor. Çarşamba günü güzel bir sunum organizasyonuna katıldım. CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’ya bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Benim için en önemlisi Fethiye’den bir veya birden fazla aday çıkmasıdır” ifadelerine yer verdi.

GÜLER, 'İŞ HAYATIMDAKİ BAŞARIMI SİYASETE TAŞIMA KONUSUNDA KARARLIYIM'

Bakmadan Geçme