Göcek, Marinetech Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisine Ev Sahipliği Yapacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı'yı makamında ziyaret eden Marmaris Fuarcılık (MARFO) Genel Müdürü Volkan Gülcan ve Proje Sorumlusu Hakan Özel, 9-12 Eylül tarihleri arasında Göcek Pazar Yeri'nde düzenlenecek MARİNETECH Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi hakkında bilgi verdi.

  • 1815
Göcek, Marinetech Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisine Ev Sahipliği Yapacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret eden Marmaris Fuarcılık (MARFO) Genel Müdürü Volkan Gülcan ve Proje Sorumlusu Hakan Özel, 9-12 Eylül tarihleri arasında Göcek Pazar Yeri’nde düzenlenecek MARİNETECH Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi hakkında bilgi verdi.
Marinacılık sektöründe dünyada marka haline gelen Göcek, MARİNTECH Yat ve Tekne Ekipman İhtiyaçları organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tüm dünya da etkili olan COVİD-19 pandemi sürecine rağmen iyi bir sezon yaşayan denizcilik sektörü, zengin marina ve tesis alanına sahip GÖCEK de 09-12 Eylül 2020 tarihleri arasında 4 gün sürecek sergide bir araya gelecek. Türkiye genelinde 1 Eylül itibariyle organizasyon, fuar ve etkinlilerin serbest bırakılmasının ardından ilk organizasyon 9-12 Eylül arası Fethiye’de  yapılacak.
 

Bakmadan Geçme