• Haberler
  • Spor
  • Gençlerbirliği – Bodrum FK maçı hangi kanalda?

Gençlerbirliği – Bodrum FK maçı hangi kanalda?

Gençlerbirliği sezonun 3'üncü haftasında Bodrum FK'yı konuk edecek. Maç 26 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak. Zorlu mücadele TRT Spor ve beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

  • 599

Trendyol 1. Lig’de sezonun ilk iki maçında bir beraberlik ve bir galibiyet alarak 4 puan elde eden Gençlerbirliği, ilk iki maçta aynı performansı gösteren Bodrum FK’yı ağırlayacak.

Gençlerbirliği’nden yapılan açıklamaya göre, Sakaryaspor ile yapılan maçta uzun süre görev alan oyuncular yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

Diğer oyuncular ise Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenmana ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, takımın sıkıntılı süreçten çıkması için çalıştıklarını belirterek Gençlerbirliği'nin zor bir rakip olduğunu ifade etti. Takımın tecrübeli oyuncusu Aldair Djalo Balde ise Süper Lig'e çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

26 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak olan zorlu mücadele, TRT Spor ve beIN Sports’tan naklen yayımlanacak.
 

Bakmadan Geçme