Genç Girişimciler Bodrum'u temsil edecek

Tüm Türkiye'de eş zamanlı yapılan seçimlerde, İcra Komitelerinde görev alacak kişiler seçildi. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) bünyesinde TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu ile Muğla Genç Girişimciler Kurulu'nda Bodrum'u temsil edecek isimler belli oldu.

  • 722
Genç Girişimciler Bodrum'u temsil edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TOBB Muğla Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları seçimleri yapıldı. Tüm Türkiye’de eş zamanlı yapılan seçimlerde, İcra Komitelerinde görev alacak kişiler seçildi. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) bünyesinde TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu ile Muğla Genç Girişimciler Kurulu’nda Bodrum’u temsil edecek isimler belli oldu.

Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi üyeliği seçiminde BODTO 2 Nolu (İnşaat Sektörü) Meslek Komite Başkan Yardımcısı Duygu Ağırman en fazla oyu aldı. Ağırman’ın ardından BODTO 3 Nolu (Dayanıklı Tük.-Mobilya-Kırtasiye-Matbaa-Baskı Sektörü) Meslek Komite Başkanı Gamze Demirci ikinci en fazla oyu alarak kurula seçilme hakkı kazandı. Muğla İli Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi olarak Bodrum’u temsil edecek isim ise Beyza Kocadon oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde odalar ve borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurullarında seçim tamamlandı. Bu kapsamda BODTO’da 19.10.2023 Perşembe günü 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen seçimlerde, Muğla İli Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi olarak 2 kadın girişimci ile Muğla İli Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi olarak 1 genç girişimci belirlendi. Seçim sonuçlarına göre TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliğine Duygu Ağırman ve Gamze Demirci seçildi. Yedek Üye listesine seçilen isimler ise Yıldız Basdırmacı ve Fulya Özvezneci oldu. 

Genç Girişimciler Bodrum’u temsil edecek

Muğla İli Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliğine ise Beyza Kocadon seçilirken, Yedek Üyeliğe seçilen isim Hasan Mikail Akkaya oldu.

Seçilen genç ve kadın girişimciler Bodrum’u temsilen Muğla Kadın ve Genç Girişimciler İl İcra Kurulunun çalışmalarında yer alacaklar.

Muğla İli Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Muğla İli Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ildeki kadın/genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politikalar belirlemek, girişimcilik kültürünün Muğla’daki gençler, kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmek, il ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunacak sektörlerde girişimde bulunulmasına yardımcı olacak tedbirleri belirlemek ve bu sektörlere genç/kadın girişimcileri yönlendirme ve teşvik etme gibi çalışmalar yürütecekler.

Bakmadan Geçme