Gelin ve Damat Oylarını Kullandılar

Fethiye'de oy verme işlemlerinde ilginç görüntülerde oluştu

  • 6159
Gelin ve Damat Oylarını Kullandılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde oy verme işlemlerinde ilginç görüntülerde oluştu. Cumhurbaşkanlığı  ve 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri için gelin ve damat, gelinlik ve damatlık ile sandığa gittiler.

Fethiye’de esnaflık yapan Damat Önder Yıldız (35) ve Kayseri’den gelin olarak gelen Hülya Küçükoğlu (24) düğün öncesi vatandaşlık görevini yapmak için oy kullanmaya sandığa gitti.  Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1293 nolu sandıkta ayrı ayrı paravana giden gelin damat zarfları ise beraber sandığa attılar.

Sandık görevlileri ve oy verenlerin ilgi odağı olan gelin ve damat, süsledikleri araçlarıyla okuldan ayrıldılar.

Damat Önder yıldız Düğün tarihini daha önceden aldıklarını belirterek ‘’Erken seçim olunca denk geldi. Güzel bir gelecek için Türkiye kazansın. Okulda parti başkanı gibi ilgi gösterdiler. Erken seçim olunca bu bizim şansımız oldu. Bizde vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için gelinlik ve damatlıklar gelerek oy kullandık. Bu bize unutamayacağımız bir anı oldu’’ diye konuştu.

Gelin Hülya Küçükoğlu ise Kayseri’den Fethiye'ye gelin geldiğini söyledi. Unutulmaz bir anı olduğunu dile getiren Küçükoğlu " bizim için çok farklı bir düğün oldu, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik’’ dedi.

Bakmadan Geçme