Futbolun efsane ismi Vali Akbıyık'a 'Gerçek Kral Tanju Çolak' kitabını hediye etti
Türk futbolunun efsane golcülerinden Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret ederek, çocuklar için yazılan 'Gerçek Kral Tanju Çalak' kitabını hediye etti.
Çocuklar için hazırlanan ‘Gerçek Kral Tanju Çolak’ kitabının tanıtımı için Muğla’da bulunduğunu belirten Tanju Çolak, "Dünden beri Muğla’dayım, bu güzel şehirdeyim. Sayın valimiz ile bir araya gelerek bir kahve içelim, biraz sohbet edelim dedim. ‘Gerçek Kral Tanju Çolak’ adlı çocuklar için kitap yaptık. Çok güzel bir kitap. Sağ olsunlar çocuklar da çok ilgi, alaka gösteriyorlar. Mardin’e gittik, Şanlıurfa'ya gittik, Adana'ya gittik. Şirin bir kitap çocuklar için çok keyifli dolu. O çocukları da çok seviyorum çünkü yarınlarımız onlar" dedi.
Vali Akbıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tanju Çolak’a teşekkür etti. Vali Akbıyık, "Vali ve veli olarak vatandaş olarak 34 yıllık meslek hayatımızda birinci önceliğimiz eğitim oldu. Bizim bir kitap, bir insan projemiz var. İnsan kitap kadar kıymetlidir. Önümüzdeki haftalarda Muğla olarak gençlik yılı ilan edeceğiz. Bu nedenle gençler geleceğimiz. Madden manen her şekilde onların gelişmeleri gerektiğini bu çerçevede tabi kitap, eğitim, spor da öncelikli birinci konumuz. Bu çerçevede yine gençlerle buluşuruz" dedi.
Bakmadan Geçme