FTSO ÜYELERİNİN LONDRA TURİZM FUARINDA YERİ HAZIR 

Bu yıl 7-9 Kasım 2022 tarihleri arasında 43'üncüsü düzenlenecek Londra Dünya Turizm Fuarı'nda (World Travel Market –WTM-2022) Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyelerinin yeri hazır.

  • 790
FTSO ÜYELERİNİN LONDRA TURİZM FUARINDA YERİ HAZIR 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Londra’da 7-9 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek WTM fuarında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) standında aldığımız bölümde üyelerimizle birlikte bölgemizin tanıtımını yapacağız. Fuarda Fethiye masasında tanıtım için yer almak isteyen üyelerimiz, Odamıza başvuruda bulunabilir.” dedi. 

Fethiye, en eski ve en köklü pazarı olan İngiltere pazarındaki mevcut bağlantılarını güçlendirmek, yeni uluslararası bağlantılar kurmak için bu yıl 43'üncüsü düzenlenen Londra Dünya Turizm Fuarı'na (World Travel Market -WTM) hazırlanıyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu olan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) standından aldığı bölümde üye firmalarıyla birlikte bölgenin tanıtımını yapacak. 

İNGİLTERE PAZARI EN ESKİ VE EN KÖKLÜ PAZARIMIZ
Turizm sektörünün üst üste yaşanan krizler nedeniyle son yıllarda zorlu sezonlar geçirdiğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, şunları söyledi:
“Odamızın öncülük ettiği tanıtım çalışmalarında, ulusal ve uluslararası fuarlar önemli yer tutuyor. Bir taraftan yeni pazarlarda bölgemizin tanıtımını yaparken, mevcut pazarlarımızı güçlendirmek turizm paydaşlarımızla birlikte belirlediğimiz önceliğimiz. İngiltere, bölgemizin en eski ve en köklü pazarı. Thomas Cook firmasının iflasının ardından yaşanan sıkıntılarının aşılması için İngiltere ile ilişkilerimizi canlı tutmamız önemli. Bu nedenle WTM fuarı bizim için özel bir öneme sahip. Pandemi nedeniyle iki yıldır katılamadığımız dünyanın en ünlü fuarında Odamız, üyelerimizle birlikte yer almak için hazırlıklarını tamamladı. Bu bağlamda, 2019 yılında Odamız sektör temsilcilerinin katıldığı, 2020 yılında ilk kez sanal olarak düzenlenen ve bu yıl 7-9 Kasım’da 43’üncüsü düzenlenecek olan WTM (World Travel Market Londra-2022) fuarına, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu olan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) standından aldığımız bölümde bölgemizin tanıtımını en etkili şekilde yapmak üzere üyelerimizi bekliyoruz. 
Fuarda üyelerimizle birlikte Fethiyemizi doğal, tarihi güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve alternatif turizm faaliyetleri ile tanıtacağız. Fuara katılmak isteyen üyelerimiz Odamız ile bağlantıya geçebilir.” 
 

FTSO ÜYELERİNİN LONDRA TURİZM FUARINDA YERİ HAZIR 
FTSO ÜYELERİNİN LONDRA TURİZM FUARINDA YERİ HAZIR 
FTSO ÜYELERİNİN LONDRA TURİZM FUARINDA YERİ HAZIR 
FTSO ÜYELERİNİN LONDRA TURİZM FUARINDA YERİ HAZIR 
FTSO ÜYELERİNİN LONDRA TURİZM FUARINDA YERİ HAZIR 

Bakmadan Geçme