FTSO'nun Akreditasyon Geliştirme Ziyareti Başarıyla Tamamlandı
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) Türk Loydu Kalite Baş Denetçisi Engin Deniz tarafından yapılan TOBB Akreditasyon Sistemi geliştirme ziyareti başarıyla tamamlandı.
Türk Loydu Kalite Baş Denetçisi Engin Deniz tarafından gerçekleştirilen 17–18 Aralık tarihlerinde iki gün süren geliştirme ziyaretinin açılış toplantısına FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu üyeleri Halil İbrahim Öztürk ve Veli Önver, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Tugay ile Oda personeli katıldı. Denetçi Engin Deniz, geliştirme ziyaretinin iyileştirme fırsatı alanları ortaya koyduğunu belirterek, bu anlamda kurum açısından verimli bir çalışma olduğunu söyledi. Açılış toplantısında konuşan Başkan Osman Çıralı akredite Oda olarak FTSO’nun üyelerine kaliteli hizmet sunma gayretiyle çalıştığını vurgulayarak, FTSO projeleri, yürütülen lobi faaliyetleri ve Oda üyelerinin gündemindeki konular hakkında Engin Deniz’e bilgi verdi.
Açılış toplantısının ardından Akreditasyon kriterleri çerçevesinde FTSO’nun hizmetleri ve çalışmaları değerlendirildi. Oda birim sorumluları yetki alanlarındaki konularla ilgili, üye bazında ve stratejik plan çerçevesinde yaptıkları çalışmaları, Oda faaliyetlerini istatistiksel verilerle ve geri dönüşleriyle birlikte sundu. Geliştirme ziyaret kapsamında FTSO’nun hizmet kalitesi, kurumsal kapasitesi ve üye odaklı çalışmaları değerlendirildi.
Bakmadan Geçme