FTSO, KALİTELİ HİZMETLERİNİ BELGELEDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), kaliteli hizmet sunmak ve üyelerinin memnuniyetlerini en üst düzeye çıkarmak amacıyla yürüttüğü uygulamalar tescillendi. Türk Loydu tarafından denetlenen FTSO, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi yenilerken, ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi tetkikinden tam not aldı.

  • 1078
FTSO, KALİTELİ HİZMETLERİNİ BELGELEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Loydu Vakfı Yönetim Sistemleri’nin ISO 9001 ve ISO 10002 denetimlerinden başarıyla geçen FTSO, üyelerine uluslararası standartlarda hizmetler sunmayı amaç edinen ve uyguladığı kalite yönetim sistemleri ile Oda/Borsa camiasının önde gelen odalarından biri olduğunu bir kez daha kanıtladı. FTSO, Türk Loydu Vakfı Denetçisi Olcay Koca tarafından 13-15 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen denetim çalışmaları öncesinde yapılan açılış toplantısına FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Ramazan Dim ve Muhammet Kökten, Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Öztürk, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ve Oda çalışanları katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Osman Çıralı, FTSO’nun kalite yönetim sistemlerine büyük önem verdiğini ve uygulamaların hassasiyetle yürütüldüğünü belirterek, denetimlerin Odanın kendine geliştirmesi için fırsat olduğunu vurguladı ve verimli bir çalışma olmasını temennisini dile getirdi. ISO denetimlerinin gönüllülük esasına dayanan sistemler olduğunu hatırlatan Denetmen Olcay Koca ise FTSO’nun kalite sistemlerine önem veren ve başarıyla uygulayan bir Oda olduğunu kaydetti.
Denetim sırasında Olcay Koca, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ve Kalite Sorumlusu Aysun Şanlısoy ile FTSO’nun ISO 9001 ve ISO 10002 kapsamındaki dokümanlarını ve uygulamalarını inceledi. Birimlerle tek tek görüşmelerin yapılarak kanıtların görüldüğü 3 günlük denetim sonunda; FTSO’nun ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi yenilendi. FTSO, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi gözetim tetkikinden de başarıyla geçti.
FTSO, kalite standartları başarıyla uyguluyor
Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Ramazan Dim ve Muhammet Kökten, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kaya ve Emre Başaran, Genel Sekreter Ezgi Kullukçu ve Oda çalışanlarının katıldığı kapanış toplantısında gerçekleştirilen denetim hakkında detaylı bilgi verdi.
Şeffaf bir ortamda denetim yapma fırsatı verdiği için Oda yönetimine ve çalışanlarına teşekkür eden Olcay Koca, denetimin her aşamasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın gelişime çok açık olduğunu gözlemlediğinin altını çizdi. Denetimin FTSO’nun kalite standartlarını başarıyla uygulayan bir oda olduğunu ortaya koyduğunu ifade eden Koca, FTSO’nun TOBB akreditasyon sistemiyle de entegre yürüyen bir sistem uyguladığını söyledi.
Denetim çalışmalarını değerlendiren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, kalite yönetim sistemlerini FTSO Meclisi, Meslek Komiteleri ve Yönetim Kurulu ile birlikte başarıyla uygulayan, Oda çalışanlarına teşekkür ederek, “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi yenilerken, ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi tetkikinden tam not almamız üyelerimize verdiğimiz kaliteli hizmetin göstergesidir. Standartlara uygun ve kaliteli hizmetlerimizi, teknolojiyi de kullanarak, üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda daha da çeşitlendirerek devam ettireceğiz." dedi.


 

FTSO, KALİTELİ HİZMETLERİNİ BELGELEDİ
FTSO, KALİTELİ HİZMETLERİNİ BELGELEDİ
FTSO, KALİTELİ HİZMETLERİNİ BELGELEDİ
FTSO, KALİTELİ HİZMETLERİNİ BELGELEDİ

Bakmadan Geçme