FTSO'DAN KAYMAKAM KARAMAN'A ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimi, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

  • 702
FTSO'DAN KAYMAKAM KARAMAN'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında Kaymakam Karaman’a bilgi verdi.
FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Ramazan Dim, Muhammet Kökten, Yönetim Kurulu üyeleri Muhsin Gümüş ve Elektrik Müh. Veli Önver, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ile makamında bir araya geldi.
Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Kaymakam Karaman’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, Kaymakam Karaman da Başkan Çıralı ve yeni FTSO yönetimini, geçen 15 Ekim’de gerçekleşen organ seçimlerinde elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti.
Başkan Çıralı tarafından, Babadağ Teleferik ve Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi Projesi hakkında Kaymakam Karaman’a bilgi verilen görüşmede Fethiye’nin gelişimi adına atılabilecek adımlar hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 
 

Bakmadan Geçme