FTSO'dan Fethiye Sanayi Sitesi'nde İftar Programı
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından Fethiye Sanayi Sitesi'nde iftar programı düzenlendi. Programa Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayi esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İftar programında konuşan FTSO Başkanı Osman Çıralı, yeni sanayi sitesi projesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çıralı, Bakanlık tarafından önerilen alanla ilgili sürece değinerek şunları kaydetti:
“Şu an yeni sanayi sitemizi yapabilmek için bize bakanlık tarafından önerilen bir yer vardı. Onun da geçen hafta müjdesini vermiştik. Sanayi sitesinin orman vasfından çıkarılmasıyla alakalı Cumhurbaşkanımız imzaladı. Bundan sonraki süreçte yer tahsisi ile ilgili çalışmalarımızı yapacağız arkadaşlar.
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Fethiye Hisarönü Pazarı’nda bu hafta hangi ürün kaç lira?
Tatil Planlarınızı Ertelemeyin En Güncel Uçak Bileti Kampanya
Muğla Teknopark’tan genç kaşiflere yarım milyon liralık destek
Fethiye’de üreticilere uyarı: Sıcaklıklar bitki hastalıklarını tetikliyor
MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi mezunlarını uğurladı
Fethiyespor, Timur Fidan İçin Post Paylaşmadı, Taraftar Grubu: 'Utandırdınız'