FTSO'DAN ANITKABİR ZİYARETİ

FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri Bayram Kiremitli, Nihat Oran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ramazan Dim, Muhammet Kökten, Sayman Üye Süleyman Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Veli Önver, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Meclis Üyeleri Halef Savukduran, Can Yılmaz, Erol Aksoy, Bilal Göksu, Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Yenal Yelken, Ertuğrul Gürkan, Yücel Özdemir, Mustafa Demirhan, Ayfer Kıvrak, Fatih Tunç, Akif Milaslıoğlu ve Oda Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu'dan oluşan heyet, Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'e ziyarette bulundu.

  • 1136
FTSO'DAN ANITKABİR ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anıtkabir’de Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesini ziyaret ederek, saygı duruşunda bulundu. Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, daha sonra Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. 
Başkan Çıralı Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı: "Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Aziz Atatürk, Fethiye iş dünyasının temsilcileri, laik Türkiye Cumhuriyetinin ve demokrasinin bekçileri olarak, 9 Şubat 1931 tarihinde Ege Vapuru'ndan selamladığınız Fethiye’mizden getirdiğimiz derin saygı, minnet ve şükran ile manevi huzurlarınızda olmanın sevinç ve gururu içindeyiz. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi olarak Size, Sizin ilkelerinize bağlılığımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız. Sizin öncülüğünüzde büyük fedakârlıkla kurulan bu vatanın, bize en büyük emanetiniz olduğunu bir an bile unutmadan, Türk İş Dünyasının temsilcileri olarak, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine hizmet etmek için çalışıyoruz. Çizdiğiniz yolu, gösterdiğiniz hedefleri asla unutmayacağız. Aziz Atatürk, Odamız ve üyelerimiz adına, Cumhuriyetimizin kurulmasında ve bugünlere gelmesinde başta siz olmak üzere, tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ruhunuz şad olsun."

FTSO'DAN ANITKABİR ZİYARETİ
FTSO'DAN ANITKABİR ZİYARETİ
FTSO'DAN ANITKABİR ZİYARETİ
FTSO'DAN ANITKABİR ZİYARETİ
FTSO'DAN ANITKABİR ZİYARETİ

Bakmadan Geçme