FTSO Başkanı Çıralı, İsmail Balaban'ı Kınadı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşlerinde rakibine sinirlenip müsabakayı terk eden, ardından seyirciyle tartışan ve o an yaşanan olayların görüntülerini silmesi için www.gercekfethiye.com Haber Müdürü Emrullah Gök'e saldıran İsmail Balaban'ı kınadı.

  • 821

Survivor ile oldukça popüler olan İsmail Balaban, Fethiye’de Yağlı Güreşleri’nin final müsabakasında, Mustafa Batu ile güreşirken sinirlenip güreşten çekildi. Sonrasında seyirciler ile hararetli bir tartışma içerisine giren Balaban, o anları görüntüleyen www.gercekfethiye.com Haber Müdürü Emrullah Gök’ün yeleğinden tutup saldırarak “O telefondaki görüntüleri siler misiniz?” diyerek tehdit etti.

Yaşanan olayı büyük bir üzüntü ile duyan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, İsmail Balaban’ı kınadı.

FTSO Başkanı Çıralı, İsmail Balaban'ı Kınadı

FTSO Başkanı Osman Çıralı yaptığı açıklamada, “Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşlerinde rakibine sinirlenerek güreşten çekilen İsmail Balaban’ın seyirciyle tartışmasını ve o anları görüntüleyen basın mensubu Emrullah Gök’ün çektiği görüntüleri zorla sildirmesini üzüntüyle öğrendim. 

Basının haber yapma özgürlüğünün engellenmesini ne sebeple olursa olsun doğru bulmuyorum. www.gercekfethiye.com Haber Müdürü Emrullah Gök’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 
Ata sporumuz güreşe yakışmayan bu olay Belediyemizin düzenlediği organizasyona da gölge düşürmüştür. Fethiyemizi temsil eden güreşçimiz İsmail Balaban’ın, yaşanan üzücü olay nedeniyle sportmenliğe yakışan şekilde basın mensubu Emrullah Gök’ten özür dileceğine inanıyorum. Sporun birleştirici gücüyle, fair-play çerçevesinde bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme