• Haberler
  • Spor
  • FTSO Başkanı Çıralı: 'Fethiye Kültürel Değerleriyle de Öne Çıkmalı'

FTSO Başkanı Çıralı: 'Fethiye Kültürel Değerleriyle de Öne Çıkmalı'

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Mustafa Kiremitli Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı, organizasyonun bölgenin kültürel mirası açısından önemine dikkat çekti.

Çıralı, yaptığı açıklamada, etkinliğin yalnızca bir spor organizasyonu olmadığını belirterek, “Önemli bir etkinlik, bölgemizin kültürel mirasını korumak adına çok önemli bir organizasyon. Bu yıl 4’üncüsü düzenleniyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak her yıl destekçisiyiz” dedi.

Fethiye’nin turizm çeşitliliğine vurgu yapan Çıralı, “Fethiye’nin sadece deniz, kum, güneş ile değil, kültürel değerleriyle de öne çıkması lazım. Spor çok önemli. Yamaç paraşütü, bisiklet, yürüyüş yolları ve yağlı güreşlerle Fethiye önemli bir merkez haline geliyor” ifadelerini kullandı.

Organizasyonun sürdürülebilirliğinin önemine işaret eden Çıralı, “Bu sene de dördüncüsü yapılıyor. O yüzden biz buna değer veriyoruz. Katkısı olan tüm arkadaşlara, tüm ekibe, başta belediye başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bunların devamını diliyoruz” diye konuştu.
 

WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!