FTSO BAŞKANI ÇIRALI'DAN ACARLAR A.Ş.'YE TEBRİK ZİYARETİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve yönetim kurulu üyeleri Emre Başaran, Fatih Tufan, Ramazan Dim, Fortune Türkiye Dergisi tarafından Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında gösterilen Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Acar ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Acar'a tebrik ziyaretinde bulunarak plaket verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Çıralı ve beraberindekiler, 30 Ağustos'ta dünyaya gelen Mevlüt Acar'ın 62'nci doğum gününü de kutladı.

  • 2684
FTSO BAŞKANI ÇIRALI'DAN ACARLAR A.Ş.'YE TEBRİK ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yanıklar Mahallesi’ndeki Acarlar Plaza’da samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, sosyal mesafe ve maske kuralına özen gösterildi. Mevlüt Acar, Başkan Çıralı ve beraberindekileri plaza girişinde karşılayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Acarlar A.Ş.’nin Fortune Türkiye Dergisi tarafından Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği sıralamada, yüzde 19 büyümeyle 50 sıra birden yükselerek 265’inci sırada yer alması nedeniyle Mevlüt Acar’a, Başkan Çıralı tarafından tebrik plaketi verildi. Başkan Çıralı ve beraberindekiler, 30 Ağustos’ta dünyaya gelen Mevlüt Acar’ın 62’nci doğum gününü de kutlamayı ihmal etmedi.
Tebrik ve teşekkürlerin ardından Başkan Çıralı ve Acar, Muğla ekonomisine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Fethiye’nin ekonomik gelişimine katkıda bulunacak projeleri değerlendiren ikili, zincir marketlerin küçük esnafa olan etkilerinin en aza indirilmesi alanında yürütülecek çalışmaları destekleme konusunda görüş birliğine vardı.
Acarlar A.Ş.’ye ait 6 ayrı işletmede 600 çalışanın istihdam edildiğini belirten Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Acar, Koronavirüs sürecine değinerek zor günlerin en kısa sürede atlatılması dileğinde bulundu. Bu dönemde birlik ve berberliğe daha fazla ihtiyaç duyulduğunu anlatan Acar, “Ziyaret bizi çok onurlandırdı. Başkanımız Osman bey ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Ticaret adamlarımız, ticareti, ekonomi ve istihdamı en iyi bilenlerdir. Siz değerli insanlar ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için varsınız. Osman Bey gibi esnafımızın sıkıntısını bilen yerinde ve zamanında çözen yapılara her zaman ihtiyaç var. Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Bölgemizdeki tüm esnaflarımızın güçlenmesine katkıda bulunabiliyor, bir kişinin daha bu vesileyle ekmek yemesini sağlayabiliyorsak, bizler o zaman varız. Türkiye’de Fethiye gibi bir ilçe yok. Fethiye tarımsal ve turizmsel anlamda nadide bir bölge. Gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve uğurlamak, Fethiye’ye her yönüyle aşık insanlar yaratmak bizim görevimiz. Ziyaretiniz nedeniyle çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyor ve başarılar diliyorum.” dedi.
FTSO olarak en önemsedikleri alanın istihdam olduğunu belirten Başkan Çıralı 600 kişi çalıştıran Acarlar A.Ş.’nin Fethiye ve Türkiye ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı hem teşekkür etmek, hem de ziyarette bulunmak istediklerini kaydetti. Acarlar A.Ş.’nin Fethiye’nin yanı sıra Muğla’nın da gurur kaynağı olduğunu belirten Başkan Çıralı, “Hem sizi hem çalışanlarınızı hem de yerinize vekalet eden evlatlarınızı kutluyorum. Onurumuz, gururumuz olduğunuz, çok teşekkür ederim. Başarılarınızın da devamını dilerim.” diye konuştu.
Ziyaret uzun süre devam eden sohbetin ardından çektirilen hatıra fotoğrafıyla birlikte sona erdi.
 

FTSO BAŞKANI ÇIRALI'DAN ACARLAR A.Ş.'YE TEBRİK ZİYARETİ
FTSO BAŞKANI ÇIRALI'DAN ACARLAR A.Ş.'YE TEBRİK ZİYARETİ
FTSO BAŞKANI ÇIRALI'DAN ACARLAR A.Ş.'YE TEBRİK ZİYARETİ
FTSO BAŞKANI ÇIRALI'DAN ACARLAR A.Ş.'YE TEBRİK ZİYARETİ

Bakmadan Geçme