Finalin adı: Milli Eğitim Müdürlüğü-Baro Temsilciliği

1 buçuk ay önce başlayan voleybol turnuvasının sonuna gelindi. 2 Haziran Cuma günü final karşılaşmasının yapılmasıyla turnuvanın sonlanacağını söyleyen Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, turnuva sürecini SED Medya muhabiri Volkan Yengel'e anlattı.

  • 665

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumların mücadele ettiği voleybol turnuvasının sonuna gelindi. Yaklaşık 1 buçuk ay süren turnuvanın finali 2 Haziran Cuma günü yapılacak. Final karşılaşması için Milli Eğitim Müdürlüğü ve Baro Temsilciliği karşı karşıya gelecek. Mücadelenin galibi ise şampiyonluk kupanın sahibi olacak.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda saat 18.30’da başlayacak olan karşılaşmaya tüm Fethiye halkını davet eden Müdür Yiğit, turnuva hakkında da çeşitli açıklamalarda bulundu.

SED Medya muhabiri Volkan Yengel’in sorularını yanıtlayan Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit,  şunları söyledi;

“Malumlarınız, kurumumuz toplumun sporla kaynaşması, kurumların sporla kaynaşması ve kurumlar arası birliğin sağlanması amacıyla bu sene 2’ncisini düzenlediğimiz kurumlar arası voleybol turnuvamız 24 takımın katılımıyla neredeyse nihayetlendi. Yarın 18.30’da 3’üncülük, 4’üncülük maçı ve akabinde de final maçıyla inşallah nihayetlenecek. İyi bir turnuva dönem geçirdik. Bütün takımlar centilmence mücadele ettiler. Herhangi bir olumsuzluk, herhangi bir sakatlık yaşanmadı. Ben bu anlamda bütün takımlarımıza, ailelerimize teşekkür ediyorum. Bizim amacımız kurumlar arası birliğin sağlanması, toplumun spora yönelmesini sağlamaktı. Bu anlamda takımlara, bütün sporculara teşekkür ediyorum. İnşallah yarın da kazasız belasız finalleri yapıp, turnuvayı kapatacağız.

“Yaklaşık 1 buçuk aylık turnuva oldu”
Bundan öncesi malumunuz, mahalleler arası futbol turnuvası vardı. Aralık ayında başladı, biter bitmez kurumlar arası futbol turnuvaları başladı. Aralık ayından bu yana neredeyse turnuvaların içerisindeyiz. Voleybol turnuvası yaklaşık 1 buçuk aylık turnuva oldu. İyi de bir turnuvaydı. İnşallah önümüzdeki süreçte de kurumlar arası futbol turnuvası planlıyoruz. Ama tabi ki takvim el verirse. Yaz geliyor, okullar kapanıyor. 

“Spor yapmak isteyen herkesi buraya davet ediyorum”
Sizler aracılığıyla da duyurmuş olayım, yaz kurslarımız başlayacak. Bizim buradaki bakanlığımız bünyesinde olan bütün kurslarımız ücretsizdir. Ben bütün sporcularımızı, öğrencilerimizi, sporu seven ve spor yapmak isteyen herkesi İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’müze davet ediyorum.

“Final karşılaşılması Milli Eğitim Müdürlüğü’müzle, Baro Temsilciliği arasında olacak”
Final karşılaşılması Milli Eğitim Müdürlüğü’müzle, Baro Temsilciliği arasında olacak. Özel Girne Koleji ile adliye arasında da 3’üncülük 4’üncülük maçı oynanacak. Aslında yarı final maçlarını izlediğimiz zaman sanki profesyonel liglerde bir lig izliyormuş havası veriyor. İzleyenlere büyük bir heyecan veriyor. Ben bu anlamda sadece sporcu ailelerin değil voleybol seven, sporu seven herkesi de yarın salonumuza davet ediyorum.”

Finalin adı: Milli Eğitim Müdürlüğü-Baro Temsilciliği

Bakmadan Geçme