FİGEN ÇOBAN'IN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ 4 GÖZALTI

Muğla'nın Yatağan ilçesi Yeşilbağcılar Mahallesinde 21 Ocak'ta yanarak hayatını kaybeden 40 yaşındaki Figen Çoban'ın ölümü ile ilgili kocası ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı.

  • 2961

Olay, Yeşilbağcılar Mahallesi Dağdibi mevkiinde 21 Ocak'ta sabah meydana geldi. 3 çocuk annesi Figen Çoban'ın, kendi üzerine benzin dökerek vücudunu ateşe verdiği iddia edilmişti. Jandarmanın araştırmasında, genç kadının önceki günlerde kendisine gelen bir mesaj nedeniyle eşi Mehmet Çoban (44) ile tartıştığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine cinayet şüphesiyle soruşturma başlatıldı.
Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili olarak sürdürdüğü soruşturma çerçevesinde Figen Çoban'ın kocası ile toplam 4 kişi gözaltına alındı.
 

WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!