FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Geleceğe Nefes' kampanyası kapsamında Fethiye'de 2023 fidan toprakla buluştu.

  • 944
FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Değirmenbaşı Fidan Dikim Alanı’nda saat 11.11’de fidanlar toprakla buluşturuldu. Fidan dikim etkinliğine Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, protokol üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından, geniş bir alanda fidan dikimi gerçekleştirildi. Güzel, güneşli bir havada yapılan fidan dikim çalışmasına birçok okul destek verdi. Fidan dikim etkinliğinin son bulması ile törene katılan vatandaşlara hediyeler taktim edildi. 
ÇAR, “TOPLAM 2023 AĞAÇ DİKİLDİ”
Program hakkında konuşan Orman İşletme Müdür Yardımcısı Engin Çar, “ 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ne katılan başka Fethiye Kaymakamı Alper Balcı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Geleceğe nefes olarak diktiğimiz fidanların vatana millete hayırlı olmasını diliyorum. Toplam 2023 ağaç dikildi. Bunların arasında çam, defne, akasya, lavanta ve biberiye var. 

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTUFİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTUFİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTUFİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Bakmadan Geçme