FETMOD'dan Fethiye Emniyet Müdürü Dadaşoğlu'na ziyaret

FETMOD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Mallı, Başkan Yardımcısı Mehmet Selçuk, Genel Sekreter Sebahat Yurtseven, Yönetim Kurulu üyeleri Selahattin Aydemir ve Özkan Ülgen Fethiye Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu ziyaret etti.

  • 858

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Mallı, Başkan Yardımcısı Mehmet Selçuk, Genel Sekreter Sebahat Yurtseven, Yönetim Kurulu üyeleri Selahattin Aydemir ve Özkan Ülgen Fethiye Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu makamında ziyaret etti. Üyeler, Emniyet Müdürü Dadaşoğlu'nla bir süre sohbet edip, 2023 Yaz Sezonunu hasbihal ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Ziyarette özellikle Fethiye şehir merkezi turizmini geliştirmek amacıyla planlanan projeler hakkında bilgiler verilerek, fikir alışverişinde bulunuldu. 

Fethiye’yi daha da huzurlu bir kent hale getirmek için üstün sorumluluk bilinci içerisinde emniyet teşkilatı tarafından yürütülen çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten FETMOD Başkanı Murat Mallı, “Fethiye’de huzur ve güven ortamının sağlanması, kamu düzeninin korunması için omuz omuza görev yapıyorsunuz. Gösterdiğiniz bu görev anlayışı sayesinde Fethiye’de emniyet ve asayiş açısından pek bir sıkıntı yaşamıyoruz. Bu anlamda gösterdiğiniz gayretten dolayı müdüründen, en alt kademedeki memura kadar herkese teşekkür ediyor ve sizlerin nezdinde tüm polis teşkilatının 2023 yaz sezonunda göstermiş olduğu özveriden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Ayrıca FETMOD Başkan Yardımcısı Mehmet Selçuk, “Yıllarca tatildeki huzurun adresi Fethiye, Türkiye, hatta dünya turizmi için önemli bir yer. Hepimiz biliyoruz ki, Fethiye çok hızlı büyüdü ve bunun bazı gereklilikleri olduğunu düşünüyoruz. Fethiye, her zaman olduğu gibi huzurun kenti olarak anılmaya devam edecek. Bu bağlamda, geliştirilmesi gereken hususları, çözüm önerilerimizi de sunarak kendileri ile istişare ettik” dedi. 

Fethiye Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı dernek üyelerine teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.
 

Bakmadan Geçme