Fethiyespor ve rakibi Yıldızlı tesislerde maç saatini bekliyor

3. lig 2. Grupta play-off yarı final mücadelesinde ilk maçını Fethiye Şehir Stadında bugün İskenderun FK ile oynayacak olan Fethiyespor, bu maçı Clup Letoonia'da beklerken, konuk ekipte Fethiyespor'a nazire yaparcasına Majesty Clup Tuana'da kamp yapıp bu tesiste bekliyor. Cumartesi günü (bugün) saat 20.30'da oynanacak karşılaşmayı Clup Letoonia'da bekleyen Fethiyespor Başkan Esat Bakırcı ve yöneticilerle Ramazan Bayramı kutlamasını gerçekleştirdi. Konuk İskenderun FK'da Kulüp Başkanı Hakan Bolat ve yöneticilerle birlikte Majesty Clup Tuana'da bayramlaştı. Fethiyespor gollü galibiyete odaklanırken, Fethiyespor, Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, 'Kazanmak istiyoruz. İkinci maça avantajlı gitmek arzusundayız' dedi.

  • 1197
Fethiyespor ve rakibi Yıldızlı tesislerde maç saatini bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. lig 2. Grupta play-off yarı final mücadelesinde Fethiyespor evinde İskenderun FK’yı ağırlıyor. Zorlu mücadele sonunda Yomraspor’u eleyen Fethiyespor, Kütahyaspor’u eleyen İskenderun FK ile bugün saat 20.30’da Fethiye Şehir Stadında karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu yönetiminde hazırlıklarını Fethiye Şehir stadında tamamlayan lacivert- beyazlılar evindeki avantajı iyi kullanmak istiyor. Fethiyespor’da Anıl Gir, Kutay, Görkem, Hüseyin, İbrahim Ethem sakatlıkları nedeni ile kadroda yer almazken, geçtiğimiz karşılaşmada hafif sakatlanan kaptan Sabri Turgut, iyileşerek maç kadrosunda yer aldı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yöneticiler Clup Letoonia’da ki kampta bayramlaşıp, moral motivasyon sağlarken, konuk ekipte Başkan Hakan Bolat, Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile birlikte Majesty Clup Tuana’da bayramlaşma töreni gerçekleştirdiler. Bugün oynanacak karşılaşmayı Trabzon bölgesinden Yasin Kol yönetecek olup yardımcılıklarını, Kocaeli bölgesinden Cem Özbay ve Sakarya bölgesinden Mehmet Akıncı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise yine Kocaeli bölgesinden Ömer Tolga Güldibi olduğu öğrenildi. Karşılaşmanın Hakemi Yasin Kol Fethiyespor’un 20 Nisan 2019 tarihinde deplasmanda oynanan ve Fethiyespor’un 2-1 galip geldiği Manisa Futbol Kulübü Fethiyespor maçını yönetmişti. 
MUHTEMEL KADROLAR 
Fethiyespor maça Serkan, Sabri, Berkay, Cemal, Mert Özmen, Hayrullah Çelik, Fatih Somuncu, Tahir Kurtuluş, Alihan Tuncer, Yakup Alkan ve Anıl Arıcıoğlu 11 ile çıkması beklenirken, konuk İskenderun FK’ ise Ramazan, Fadıl Kocaoğlu, Dede Çelik, Kadir Bilimler, Mutlu İlengöz, Nurettin Ersen, Recep Metin, Mustafa Öztürk, Uğur Uğur, Oğuzhan Erdoğan, Abdurrahman Kuyucu 11 ile çıkması bekleniyor. 
ATAÇOCUĞU, “KAZANACAĞIZ”
Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek,  “İkinci maç öncesi iyi bir skor elde etmek istiyoruz. Başkanımız Esat Bakırcı ve yönetim kurulumuzun çabaları ile bu maçı da kampta bekledik. İyi bir skor yakalayıp deplasmana avantajlı bir şekilde gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.  
AFYON’DA KAMP YAPTILAR
Bu arada Majesty Clup Tuana’da kamp yapan ve Fethiye Şehir Stadında ter idmanı gerçekleştiren konuk ekip Kütahyasporu elediği günden bu yana İskenderun’a dönmedi. İki gün öncesine kadar Afyon’da Fethiyespor maçı hazırlıklarını sürdüren İskenderun ekibi başkan ve tüm yönetim kurulu takımla yakından ilgileniyor. Eski Galatasaraylı futbolculardan Teknik Direktör Suat Kaya’nın da Majesty Clup Tuana’da takımla görüldüğü ifade edildi. Başkan ve bazı yöneticilerin ise şehir merkezinde bir otelde konakladıkları belirtildi. İskenderun FK’nın da Fethiye’den avantajlı sonuçla İskenderun’a dönmesini amaçladığı gelen haberler arasında. 
 

Fethiyespor ve rakibi Yıldızlı tesislerde maç saatini bekliyor
Fethiyespor ve rakibi Yıldızlı tesislerde maç saatini bekliyor
Fethiyespor ve rakibi Yıldızlı tesislerde maç saatini bekliyor
Fethiyespor ve rakibi Yıldızlı tesislerde maç saatini bekliyor
Fethiyespor ve rakibi Yıldızlı tesislerde maç saatini bekliyor

Bakmadan Geçme