FETHİYESPOR'UN ŞAMPİYONLUK FORMASI DEPREMZEDELER İÇİN SATIŞTA

2021-2022 sezonunda Fethiyespor'da forma giyen Serhat Mutlu'nun giydiği şampiyonluk forması, depremzedeler için açık arttırmada satışa sunuldu. Formayı satışa sunan Fethiyespor'a gönül vermiş Ramazan Bulut, satıştan gelecek olan tutarı AHBAP derneğine bağışlayacağını söyledi.

  • 1416
FETHİYESPOR'UN ŞAMPİYONLUK FORMASI DEPREMZEDELER İÇİN SATIŞTA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yurdun her yerinden olduğu gibi Fethiye'den de yardım seferberliği devam ediyor. Fethiyespor sevdalısı Ramazan Bulut ise Fethiyespor’un 2021-2022 sezonunda Serhat Mutlu’nun giydiği 23 numaralı şampiyonluk formasını depremzedeler için açık arttırmada satışa sundu. Fethiyesporlu Bulut, satıştan gelecek olan tutarı AHBAP derneğine bağışlayacağını söyledi.
“FETHİYESPOR’UN ŞAMPİYONLUK FORMASINI DEPREMZEDELER İÇİN SATIYORUM”
Sözlerine çocukluğumdan beri Fethiyespor taraftarıyım diye başlayan Ramazan Bulut, “Geçen sene Fethiyespor ile şampiyonluk yaşadık. Serhat Mutlu’nun 23 numaralı şampiyonluk forması ise benim için çok özel. Ülkemizde feci bir deprem yaşandı. Bu depremden çok sayıda il etkilendi. Geçen sene Serhat Mutlu’nun ise bana hediye ettiği açık arttırma ile satışa sunuyorum. Şuan forma için güzel geri dönüşler aldım. 5 bin lira teklif eden oldu. En iyi teklifi yapana formayı satacağım. Ücreti ise AHBAP derneğine bağışlayacağım. Depremzedeler için elimden geleni yapmak istiyorum” dedi.

FETHİYESPOR'UN ŞAMPİYONLUK FORMASI DEPREMZEDELER İÇİN SATIŞTA

Bakmadan Geçme