FETHİYESPOR'UN GOLCÜSÜ TUNÇER 'FETHİYESPOR'A ŞAMPİYONLUK YAŞATACAĞIZ'

Fethiyespor'un, Kocaelispor'dan transfer ettiği hucüm oyuncusu Ali Han Tunçer Fethiyespor'a şampiyonluk yaşatmak için geldiğini belirtti. Pek çok takımın yüksek tekliflerini reddederek başkan Esat Bakırcı ve yönetici Cem Tufan'ın teklifini kabul ettim. 'Fethiyespor'a şampiyonluk yaşatacağımıza inanıyorum' dedi.

  • 709
FETHİYESPOR'UN GOLCÜSÜ TUNÇER 'FETHİYESPOR'A ŞAMPİYONLUK YAŞATACAĞIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocaelispor, Bandırmaspor, 1461 Trabzon, Kırşehir Belediyespor, Ümraniyespor, Diyarbekirspor’da forma giyen ve kariyerinde 94 gol kaydeden Ali Han Feyhiyespor'da çok iyi futbolcular bulunduğunu belirterek “Fethiyespor’u bir üst lige çıkaracağız. Fethiyespor’u şampiyon yapmaya geldik” ifadelerini kullandı.

Ali Han Tunçer  FRT'ye yaptığı açıklamada, “Kariyerime 2002 yılında Trabzonspor altyapısında başladım ve A Takıma kadar yükselme başarısını elde ettim. Birkaç yıl boyunca Trabzonspor’dan kiralık olarak çeşitli takımlarda oynadım. Erzincanspor, 1461 Trabzon, Bandırmaspor, Kırşehir Belediyespor, Ümraniyespor, ve Kocaelispor formaları giydim. Geçen sezon Kocaelispor da ondan önceki sezonda ise Kırşehir Belediyespor ile şampiyonluk yaşadım. Son iki sezondur biri Kırşehir Belediyespor ve Kocaelispor olmak üzere şampiyonluk yaşadım. Buraya tamamen Fethiyespor olarak şampiyon olma amacıyla geldim. Rakamsal olarak Fethiyespor’dan çok daha yüksek teklifler vardı Esat Bakırcı ve Cem Bey ile birlikte yoğun bir telefon trafiğimiz oldu. Fethiyespor’un şampiyon olacağına inandığım için geldim. Dün Yozgatspor maçını tribünden takip ettim çok iyi bir takımımız var, daha da iyi olacağız. Fethiyespor buraları haketmeyen bir camia. Fethiyespor’a karşı oynamıştım. Kocaelispor da haketmediği bir ligden çıktı, inşallah Fethiyesporu da bu yıl haketmediği yerden çıkaracağız. Önümüzdeki yıllarda yine Fethiyespor’un başarısı için ter dökeceğiz. Fethiyespor’a geldiğim için mutluyum. Fethiyespor için elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme