Fethiyespor'un Galibiyet Golünü Atan Furkan Ceylan Kimdir?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 10.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geldi. Dağılgan Stadı'nda oynanan mücadeleyi Fethiyespor, Ali Ceylan ve Furkan Ceylan'ın golleriyle kazandı. Fethiyespor'un galibiyet golünü son dakikada atan Furkan Ceylan kimdir?

  • 1098
Fethiyespor'un Galibiyet Golünü Atan Furkan Ceylan Kimdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmandaki ilk galibiyetini 68 Aksaray Belediyespor’a karşı aldı. Maçın ilk yarısı 68 Aksaray Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile bitmesine rağmen ikinci yarıda cevap Ali Ceylan’dan geldi ve durum 1-1 oldu. Maçta son dakikalara girilirken Fethiyespor’un 2003’lü forveti Furkan Ceylan sahneye çıktı ve durumu 1-2’ye getirdi. Fethiyespor’un 2003’lü forveti Furkan Ceylan kimdir? Hangi takımlarda oynadı?

Fethiyespor’un forveti Furkan Ceylan, 1 Ocak 2003’te Kırıkkale’de dünyaya geldi. Çocukluğundan beri Ankara’da yaşamını sürdüren Ceylan, 12 yaşında futbolla tanıştı ve Elmadağ Belediyesi Gençlikspor ile futbol kariyerine resmen başladı. 3 sezon Elmadağ’da oynayan Ceylan, 2018’de MKE Ankaragücü ile anlaştı. 2 sezon göz dolduran futbol sergileyen Furkan Ceylan, MKE Ankaragücü ile profesyonelliğe geçiş yaptı. 21 Temmuz’da MKE Ankaragücü ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Ceylan, 25 Temmuz’dan bu yana Fethiyespor forması giymektedir.

Bakmadan Geçme