Fethiyespor Tepecik'e hazırlanıyor

Fethiyespor 20 Mart Pazar günü saat 14'te Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda kritik maçlardan birine çıkacak olan lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarına devam ediyor.

  • 793
Fethiyespor Tepecik'e hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3, Lig 3, Grup’ta  şampiyonluk mücadelesi veren Fethiyespor 27. Hafta mücadelesinde Büyükçekmece Tepecikspor’a konuk olacak. 20 Mart Pazar Günü saat 14’te oynanacak  maç için hazırlıklarına devam eden Fethiyespor’da tek hedef galibiyet.  Fethiyespor’da Tepecik maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
26 hafta karşılaşmasında Ceyhanspor’u kendi evinde 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek puanını 56’ya yükselten  Fethiyespor ligde 57 puan ile lider Erokspor’un  1 puan gerisinde 2. Sırada bulunuyor. Büyükçekmece Tepecikspor ise 26 hafta karşılaşmasında deplasmanda Karşıyaka’ya 2-0 mağlup oldu. İstanbul temsilcisi 35 puan ile ligde 11. Sırada yer alıyor.
Tepecik maçı öncesinde takımda sakat ve cezalı futbolcularının olmadığını ifade eden Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan “Bir tek İbrahim Koca yarın Üniversite hastanesine gidecek. Onun hafif sakatlığı var. Onun dışında tam kadro, eksiksiz bir şekilde gideceğiz inşallah. Hedefimiz belli. Tepecik maçından da galip gelerek şampiyonluk isteğimizi kamuoyuna hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.Haber

Bakmadan Geçme