Fethiyespor, İskenderun maçına hazır

3. Lig 2. Grupta deplasmanda Mardin Fosfat Sporu 3-0 mağlup ederek 20 puanla liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, kendi evinde Yomraspor'a 3-0 mağlup olan 17 puanlı İskenderun Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mesut Toros, 'İkisi Kovid-19 ve Bülent Kalecikli dışında eksik futbolcumuz yok. 9 puanlık maç oynayacağız, liderlik koltuğunu bırakmak istemiyoruz' dedi.

  • 1200
Fethiyespor, İskenderun maçına hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deplasmanda Mardin Fosfat Sporu yenerek liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, 2 Aralık Çarşamba günü Fethiye Şehir Stadı’nda, İskenderun Futbol Kulübünü ağırlayacak. Ölüdeniz Spor Tesislerinde çift kale antrenman maçı ile İskenderun Futbol Kulübü maçının provasını yapan Lacivert-beyazlılarda sakat olan Bülent Kalecikli ile iki Kovid-19’lu futbolcu antrenmana katılamadı. Antrenman maçı öncesi, İskenderun maçı taktiğini futbolcularına anlatan Toros,  “9 Puanlık” maç oynayacaklarını söyledi. Teknik direktör Mesut Toros, Mardin Fosfat Spor maçı ile ilgili olarak futbolcularını tebrik ederek, “Taktiksel ve mücadele anlamında çok iyi işler yaptılar” dedi.

BÜTÜN MAÇLAR ZOR
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Gerçekten zor bir deplasmandı, oyuncularımız söylenenleri harfiyen yerine getirdiler. Taktiksel ve mücadele anlamında çok iyi işler yaptılar. Oyunun ilk 15 dakikasında iyi değildik, maç suni çimde oynandı ama daha sonra futbolcularımız oyunu hakim oldular istediğimiz atakları, varyasyonları gerçekleştirdik ve net bir skorla 3 puan aldık, mutluyuz. İskenderun maçı var gerçekten bütün maçlar zor rakiplerimize saygı duyuyoruz. İçerdeki performansımız belli, bir seri yakaladık, yakaladığımız seriyi de sürdürmek istiyoruz. Zor bir rakiple oynayacağız. Sonuçlara aldanmamak gerekir, rakibimiz deplasmanda zaten çok etkili bir takım. Aynı motivasyonla, aynı hırs ve yüksek konsantrasyonla hazırlanıyoruz.  İskenderun Futbol Kulübü ile aramızdaki farkı açma adına bizim için gerçekten önemli bir maç, hatta 6-9 puanlık bir maç” dedi.
HAKEMLER İYİ MAÇ YÖNETTİ
Rakibin hakemleri eleştirmesine anlam veremediğini ifade eden Mesut Toros, “Mardin Fosfat Spor maçındaki hakemler gencecik pırıl pırıl insanlar. Gerçekten iyi bir maç yönettiler. Maçtan sonra gösterdikleri cesaret ve maçı iyi yönettikleri için onları tebrik ettim. Eğer tersine bir skor olsaydı onları yine tebrik ederdim. Önümüzde olan goller, pozisyonların ofsaytla alakası yok, attığımız golde top yarım metre içeri düştü. Pozisyonları sosyal medyaya koyup TFF alt liglere göndermişler,  oradaki top çizgide gibi duruyor shop yapmışlar ama o top yarım metre çizgini içerisindeydi. Çıkartılan İki tane karambolden vuruşları var bir tanesini Hayrullah, bir tanesini Sabri çıkardı kesinlikle golle alakası yok. O maç üç gün oynansa yine Fethiyespor mutlaka kazacaktı. Hakemleri baskı altına almaya çalıştılar. Rakibimize saygı duyuyoruz ama hakemler bence iyi bir maç yönetti” şeklinde konuştu.  
3 EKSİK VAR
Toros, ligde oynanan son haftayı değerlendirerek, “Ligde dengesiz sonuçlar oluyor yani artık o gün gününde olan takım mı kazanıyor diyelim bilemiyorum. Tabi bunda kovid-19 un bunda çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Bizde de kovid-19 olan oyuncularımız oldu.  Ama biz karşılaşmaları kayıpsız atlattık, hala iki oyuncumuz Kovid-19 nedeni ile aramızda yok, sakat olan Bülent var…  Ligde en istikrarlı takımı Fethiyespor’un olduğunuz ve zaten bunu herkes görüyor. Kahta 02 Spor 5 tane atıyor evet ama birçok eksiklikleri vardı, karşı takımında bir iki oyuncusu Kovid nedeni kadroda yoktu, sakat oyuncuları vardı, çok değişken skorlar oluyor. Bizim en büyük özelliğimiz; yüksek motivasyona ve konsantrasyon sahibi olmamız. İyi hazırlanıyoruz hafta içi antrenmanlarımız her rakibe aynı tempoyla aynı hırsla, aynı mücadele ile geçiyor, rakip ayırt etmiyoruz. Ligde gerçekten çok sürpriz skorlar olabiliyor ama dediğim gibi sonuçlar bizi hiç ilgilendirmiyor, rakiplerin ne yaptığı da bizi ilgilendirmez bizim için kendimizin ne yaptığı önemli, aldığımız puanlar oynadığımız oyun önemli. İskenderun maçı için çalışmalarımız aynı şekilde sürüyor, dinlenmemizi yaptık akabinde de antrenmanlarımız sürüyor. İki oyuncumuz Kovid-19 nedeni ile sol bek Bülent ise sakatlığından dolayı aramızda yok bunların haricinde bir eksiğimiz yok, içerdeki seriyi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme