FETHİYESPOR HÜCUM YAPACAK

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, Tekirdağspor yenilgisinin acısını Karaman Belediyespor'dan çıkartacak. Hücum ağırlıklı bir futbol ortaya koymayı planlayan Fethiyespor Karaman Belediyespor'u yenerek zirve hesaplarını sürdürmek istiyor. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Burak Taşkınsoy'un yöneteceği karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, ' Her maça galibiyet arzusu ile başlıyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 694
FETHİYESPOR HÜCUM YAPACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor ligin 5. haftasında evinde Karaman Belediyespor’u ağırlayacak. Ligde 6 puan ile 7. Sırada bulunan Fethiyespor, ligde 1 puan ile 15. sıradaki Karaman Belediyespor ile Cumartesi günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Lacivert-beyazlılar Tekirdağspor yenilgisini galibiyet alarak unutturmak isterken evinde Yomraspor’a yenilen Karaman Belediyespor’da en az bir beraberlik alabilmek için planlar yapıyor. Fethiyespor Cumartesi günü oynayacağı karşılaşma için hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdürüyor. Toros, Fethiye Şehir Stadı’ndaki idmanda futbolcularına hücum ağırlıklı taktikler yaptırırken karşılaşmada çift santrafor oynatmayı planlıyor. Yakup ve Ali  Han’ı çift santrafor oynatmayı düşünen Toros’un, Anıl Gir, Anıl Arıcıoğlu ve Serhat Mutlu’yu da hücuma destek olarak sahaya sürmesi bekleniyor. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Burak Taşkınsoy’un yöneteceği öğrenilirken yardımcılıklarını aynı bölgeden Çağrı Yıldırım ile İzmir bölgesinden Kaan Kaya’nın yapacağı bildirildi. Maçın 4. Hakemi ise İstanbul bölgesinden Asen Albayrak olduğu öğrenildi. 

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Ligin 5. haftasında Karaman Belediyespor’u ağırlayacağız karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor. Futbolcularımız iyi çalışıyor, her hafta sahaya kazanmak için çıkıyoruz Cumartesi günü de sahaya kazanmak için çıkacağız” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme